Wiggle Black Friday 2024

black friday wiggle
De Black Friday 2024 deals van Wiggle zijn nog niet bekend! Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij Wiggle

365 retourrecht | Gratis verzending vanaf bepaald bedrag

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Wiggle Black Friday

Wiggle is er voor de fietsers, hardlopers, zwemmers, klimmers, fitnessers en triatleten. Zij begrijpen het gevoel wanneer je sport, jezelf verder pusht, beter wordt en doelen behaalt. Daarom bieden ze de beste producten aan ten aanzien van sport. En om de sporters nog meer bij te staan, geeft de winkel ook nog extra kortingen met de Wiggle Black Friday aanbiedingen!

Voorspellingen voor Black Friday Wiggle 2022

Naar verwachting komt Wiggle ook dit jaar elke dag van de Black Week met leuke deals. Zo ontving je tijdens voorgaande edities mooie kortingen op bijvoorbeeld fietsen en op de Under Armour collectie. We verwachten dat de Black Friday deals voor Black Friday 2024 nóg beter gaan worden. Wij kunnen al niet wachten.

Wanneer zijn de Black Friday acties?

De looptijd van de acties van Wiggle waren de afgelopen jaren een hele week. Dus de naam 'Black Week' past beter bij deze winkel. Zeven dagen lang werd er iedere dag om 8.00 s' ochtends nieuwe deals online gezet. Dit betekent dat het handig is om deze winkel gedurende de hele Black Friday week dagelijks te checken! Zo moet er voor iedereen wel wat bij zitten!