JUNAROSE Black Friday 2020

De Black Friday deals van JUNAROSE zijn gestart! Klik op de “Naar deals” button om naar de aanbiedingen te gaan. Mis ze niet!

De voordelen van shoppen bij JUNAROSE

Gratis verzending vanaf €50,-
Betaal achteraf met Klarna
Binnen 100 dagen gratis retourneren

JUNAROSE Black Friday

JUNAROSE is een plus size fashion merk. De maten bij dit merk lopen van maat 42 t/m 56. JUNAROSE biedt de laatste trends aan met kleding dat perfect zit voor de jonge, trendzettende vrouwen. En ook dit merk doet mee met Black Friday. Daarom wordt het interessant om de JUNAROSE Black Friday aanbiedingen in de gaten te houden, want wie weet sla jij je slag!

Voorspellingen voor JUNAROSE Black Friday 2020

Het blijft nog eventjes spannend wat JUNAROSE voor leuke acties gaat organiseren. Wanneer we kijken naar andere fashion aanbieders, dan gaan wij ervan uit dat ook deze winkel met hele toffe aanbiedingen gaat komen. Zo ontving je bij VERO MODA 20% korting op de gehele collectie. We verwachten dit jaar gelijkwaardige aanbiedingen voor JUNAROSE.

Wanneer zijn de Black Friday 2020 acties?

We verwachten dat de aanbieding van JUNAROSE slechts één dag gaat duren, dus echt op Black Friday zelf! Dit betekent dat je er al vroeg bij moet zijn. Houd de ochtend van vrijdag 27 november dus zeker vrij!

Relevante productcategorieën

Jassen - Schoenen - Tassen

Relevante pagina's