Black Friday Games

Games Black Friday 2024

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Niets is zo lekker als na een drukke dag je hoofd te legen met een potje FIFA, Fortnite of Call of Duty. Even ontsnappen aan je berg met huiswerk of je zorgen op het werk. En stiekem beter worden dan je vrienden en de high scores verbeteren. Eens in de zoveel tijd is het natuurlijk lekker om weer een nieuwe game onder de knie te krijgen. Houdt daarom de Black Friday game deals in de gaten!

Black Friday Games

Black Friday 2024 is een dag vol met spectaculaire kortingen. Dat is mooi, want dat brengt een mooie gelegenheid om een nieuwe Black Friday game te kopen voor consoles zoals de PS5, Playstation 4, XBOX, Nintendo Switch of de PC (Black Friday console deals vind je hier). Afgelopen jaar waren de volgende games in de aanbieding:

Dit jaar gaan er ook zeker mooie Black Friday Game aanbiedingen zijn! Wij verwachten Black Friday deals voor de volgende games:

EA Sports FC

Vanaf 2023 gaan de FIFA spellen verder onder de naam EA Sports FC. Dit vanwege het feit dat EA geen contract meer heeft met FIFA. Meer dan de naam lijkt er niet te veranderen. EA Sports FC wordt rond dezelfde periode als FIFA gelanceerd, namelijk eind september – begin oktober.

FIFA

FIFA 23 is de nieuwste versie en laatste van de meest bekende voetbalgame in de wereld. Het draagt de naam van de Wereldvoetbalbond, waar de uitgever EA een contract mee heeft. Dit contract maakt het daarbij ook mogelijk om als enigste de echte namen van de clubs, stadions en spelers te gebruiken. Hierdoor wordt het spel nog realistischer en nog leuker om te spelen. Ieder jaar wordt aan het eind van september een nieuwe versie van FIFA uitgebracht, zo ook dit jaar. Net zoals alle andere versies is deze ook beschikbaar voor elke console.

Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2 is een spel welke ontwikkeld is door Rockstar Studios en beschikbaar is voor de PS4 en de Xbox One. Het verhaal van de game speelt zich af in 1899 in Amerika. Arthur Morgan en de Van der Linde-bende zijn op de vlucht nadat een overval in Blackwater slecht afloopt. Zodoende zitten de beste agenten en premiejagers uit het westen hen op de hielen. Tijdens het vluchten laten ze een spoor van overvallen en vuurgevechten achter zich. En dreigt de bende uiteen te vallen door interne problemen. Op dat moment wordt Arthur gedwongen om een moeilijke keuze te maken. Kiest hij voor zijn idealen of voor de bende waar hij alles aan te danken heeft…

Cyberpunk 2077

Er wordt veel gepraat over de nieuwe game Cyberpunk 2077 van CD Projekt Red. Deze game speelt zich af in de science-fiction wereld ‘Night City’ in Californië. Night City is een groot metropool waarin de dienst wordt uitgemaakt door megacorporaties. Daarnaast bestaat de metropool uit zes districten met ieder zijn eigen unieke kenmerken en gebouwen. Als speler bestuur je V, een Cyberpunk die schijt heeft aan de regels en zonder erover na te denken verschillende moordklussen aanneemt. Daarbij speel je het spel in het first-person perspectief. De makers willen de speler hiermee het gevoel geven dat ze echt door de fictieve wereld lopen en de depressie van de bewoners echt voelen, zodat ze inzien dat in Night City de multinationals mensen verwoest.

Call of Duty

Al beschikbaar vanaf 25 oktober 2019 voor de PS4, Xbox One en de PC; Call of Duty Modern Warfare! In deze game kruip je in de huid van Special Forces politie agenten en kun je verschillende multiplayer modes gebruiken om epische killstreaks te maken! Deze game is de opvolger van Call of Duty: Black Ops 4. Verder heb je ook Call of Duty: Cold War, welke ook beschikbaar is voor de PS5, Xbox Series X en de Ps4.

Assassin’s creed

In 2007 werd de game Assassin’s Creed voor het eerst over de hele wereld bekend. Inmiddels zijn er tientallen games, maar ook comics, boeken en films te verkrijgen. De games zijn ontwikkeld en uitgebracht door Ubisoft. De verhalen spelen zich af in een fictieve geschiedenis waarin elementen van gebeurtenissen uit het echte leven voorbijkomen. Over het algemeen gaan de games over het gevecht voor vrede tussen de Assassijnen en de Tempeliers. De spellen zijn te spelen op de PS4, Xbox One en de PC).

Battlefield

De eerste game van Battlefield werd in 2002 uitgegeven door EA. Battlefield 1 Revolution speelt zich af tijdens de Eerste Wereldoorlog waarbij je kan deelnemen aan gigantische Multiplayer gevechten in teams. Na deze eerste game werd in 2004 Battlefield Vietnam uitgebracht en in 2005 Battlefield 2. Deze eerste drie games waren enkel beschikbaar voor de pc. Pas vanaf de release van Battlefield 2: Modern Combat in 2005 zijn de games ook beschikbaar voor de Playstation en de Xbox. De meest recent nieuwe game is Battlefield V, deze is uitgebracht op 15 november 2018 en is beschikbaar voor de PS4, Xbox One en de pc. Deze game speelt af in de Tweede Wereldoorlog en is de meest realistische en innovatieve Battlefield tot nu toe.

Black Friday verlanglijstje

Gezien de kortingen van vorig jaar is het zeker de moeite waard om te wachten op de Black Friday 2024 deals. Maak daarom van tevoren een verlanglijstje met de game(s) die je graag wilt hebben. Kijk vervolgens rond 26 november welke Black Friday Game aanbiedingen er zijn! Tip: meld je aan voor onze nieuwsbrief. Dan ben je als een van de eerste op de hoogte van alle Black Friday Game kortingen!