Timberland Black Friday 2024

Timberland Black Friday
De Black Friday 2024 deals van Timberland zijn nog niet bekend! Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij Timberland

Gratis bezorging | Gratis retourneren

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Black Friday Timberland: Een goede look en goed gevoel!

De Timberland schoenen ken je misschien wel van de winterboots. In de winter loopt iedereen in de comfy boots die je eigenlijk altijd wel kunt dragen. Toch is Timberland veel meer dan dat. Voor hem en haar zijn er tientallen instappers in de kleuren die Timberland eigen maken. Ook zijn ze minimalistisch en gemaakt van duurzaam materiaal. Daarnaast vervaagt het dure prijskaartje even op 29 november tijdens Black Friday 2024. Kom je ook shoppen?

Over Timberland

Timberland bestaat al bijna 100(!!) jaar. Deze schoenenproducent focust zich op de outdoor look van de hippe jongere. Behalve schoenen richt het merk zich op andere fashion, zoals zonnebrillen, horloges en leren producten. Daarnaast is Timberland een duurzaam merk. De nieuwe instappers en slip-ons zijn bijvoorbeeld volledig gemaakt van duurzame materialen. Op deze manier combineert Timberland een minimalistisch design met comfortabel bio-schuim. Voor Timberland is de verantwoordelijkheid voor product, natuur en gemeenschap erg belangrijk. Door de verkoop van de Timberland schoenen zijn er bijvoorbeeld al 10.2 miljoen bomen geplaatst.

Timberlands op jouw verlanglijstje

Staan Timberlands op jouw verlanglijstje? Dan is Black Friday het perfecte moment om jouw verlanglijstje te verwezenlijken. Op 29 november 2024 betaal je namelijk niet de reguliere prijs voor de Timberland schoenen, maar een prijs die veel lager ligt. Black Friday is dé kortingsdag van het jaar en alle grote merken doen hieraan mee. Timberland mag dus zeker niet ontbreken, maar jij ook niet! Bedenk dus goed van tevoren wat je wilt aanschaffen tijdens Black Friday door de Black Friday deals te checken, zet het op je verlanglijstje en abonneer je op de nieuwsbrief. Je weet dan zeker dat jij jouw favoriete product in huis hebt met Black Friday! Vorig jaar was er veel korting bij Timberlands. We weten nog niet precies wat de korting van 2024 gaat zijn. Houd daarvoor deze pagina in de gaten.

Relevante productcategorieën

Sneakers - Kleding

Interessante pagina's