Vingino Black Friday 2022

De Black Friday 2022 deals van Vingino zijn helaas nog niet bekend. Vanaf 18 november 2022 starten de meeste aanbiedingen. Bekijk deze pagina dan opnieuw om alle Black Friday deals te bekijken.

De voordelen van shoppen bij Vingino

Gratis verzending vanaf 60 euro
Voor 15:00 uur besteld, vandaag verzonden
Gratis retourneren

Black Friday Vingino

Vingino is een merk voor coole en zelfverzekerde kinderen. De kleding heeft een relaxte look door mooie denimstoffen en Italiaanse en vintage invloeden. Het merk heeft iets te bieden voor elk kind, of het nu een baby of een tiener is. Je kunt daarbij een keuze maken tussen o.a. jeans, jasjes, zonnebrillen en schoenen. Tijdens Black Friday kun jij je kind nog eens extra verwennen aan de hand van de aantrekkelijke Black Friday Vingino aanbiedingen! Dus zeker de moeite waard om een kijkje te nemen!

Voorspellingen voor Black Friday 2022 Vingino

Het is nog een verrassing wat het kledingmerk voor Black Friday 2022 in petto heeft. We kunnen daarbij met zekerheid zeggen dat het merk absoluut meedoet en dat de aanbiedingen heel erg tof worden. Tijdens een voorgaande editie ontving je bijvoorbeeld 20% korting op alle jasjes. We verwachten voor dit jaar nog betere en mooiere deals.

Wanneer zijn de Black Friday 2022 acties?

Naar verwachting wordt de Black Friday actie het gehele weekend doorgetrokken. Dit houdt in dat de acties drie dagen geldig waren, namelijk van vrijdag 25 november tot en met zondag 27 november. Dus drie dagen genieten! Meer dagen betekent dus ook meer kans op leuke deals en dus meer scoren!

Relevante productcategorieën

KledingFashion

Interessante pagina’s