Black Friday Amsterdam 2023

Als je ergens goed kunt shoppen in Nederland, dan is het wel in Amsterdam! Slenteren door smalle straatjes, het bezoeken van boetiekjes langs de historische grachten en het struinen door de 9 Straatjes. En dat allemaal voor de leukste fashion deals. Waar je in het centrum de grote warenhuizen vindt zoals de Bijenkorf, River Island en de H&M, vind je in de 9 Straatjes in de Jordaan juist weer authentieke winkels waar je terecht kunt voor juist hele originele Black Friday cadeaus. Ten derde kun je in onze hoofdstad natuurlijk chique winkelen in de P.C. Hoofdstraat met exclusieve winkels en haute couture van onder andere luxe merken als Michael Kors. Tot slot vind je in Amsterdam-Zuid één van de grootste winkelcentra van Amsterdam. In Buitenveldert kun je terecht bij meer dan honderden winkels en eetgelegenheden om te voorzien in jouw Black Friday behoeftes. Alle openingstijden van de winkels zijn per winkel heel verschillend. Wel verwachten wij dat vrijwel alle winkels optimaal willen profiteren van Black Friday en daarom hun winkels zo lang mogelijk open laten. Check regelmatig de openingstijden om zeker te weten dat jij niet voor een dichte deur staat tijdens Black Friday!

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Amsterdam: Nummer 1 shopstad in Nederland

Amsterdam is natuurlijk de grootste stad van Nederland. Met meer dan 805 duizend inwoners, een stadscentrum oppervlakte van 8 vierkante kilometer en 5.517 winkels, kun je in Amsterdam voldoende plekken en winkels vinden waar je goedkope en goede producten kunt scoren. Scoor cosmetica, fashion, elektronica en nog veel meer interessante Black Friday deals. Naast veel shopplezier kun je in onze hoofdstad genieten van tientallen musea zoals het Rijksmuseum en Van Gogh Museum, en een vaartocht maken langs het IJ. Geniet van Amsterdam en haal dit jaar je favoriete Black Friday deals in huis. Na het shoppen ben jij klaar voor een geweldige kerst en heb je vast genoten van een leuk dagje uit op de vierde vrijdag van november!