LEGO Black Friday 2020

Vrijdag 27 november 2020 is het weer Black Friday. Naar verwachting zijn de deals aan het begin van de Black Friday week bekend.


Huidige actie:

In de uitverkoop van LEGO kan je terecht voor de leukste LEGO sets en kostuums met mooie kortingen. Zo profiteer je tijdelijk van 20% korting op een LEGO kerelkostuum.

De voordelen van shoppen bij LEGO

Gratis bezorging bij bestellingen van meer dan €55,-
Lego punten bij elke aankoop voor leden
Mis je stenen? LEGO stuurt ze op!

Black Friday LEGO: De leukste LEGO voor een klein prijsje

Met Sinterklaas en Kerst voor de deur ben je misschien wel op zoek naar de leukste cadeaus voor je kinderen. Dan is LEGO speelgoed een goed idee, want dit is  altijd leuk voor zowel jongens als meisjes. LEGO is het meest gebruikte bouw- en constructiespeelgoed ter wereld. Waar je ook komt, overal ter wereld spelen kinderen met LEGO. Je doet je kind dus zeker een plezier met een LEGO bouwpakket! Wees daarom alert op de aankomende LEGO Black Friday deals van 2019!

LEGO Black Friday Deals

Black Friday is overgewaaid vanuit de Verenigde Staten. Daar is Black Friday altijd op de vrijdag na Thanksgiving  Op die vrijdag zijn namelijk heel veel Amerikaanse mensen vrij. Dit is dus het perfecte moment om mensen naar de winkels te lokken d.m.v. hoge kortingen. Speelgoedfabrikant LEGO draagt ook haar steentje(s) bij aan Black Friday.

Deal-alert voor LEGO aanbiedingen

Op Black Friday, 27 november 2020, maar ook de week ervoor bieden honderden winkels hun producten aan voor een lage prijs; zo ook LEGO. Ben je dus op zoek naar een sinterklaas- of kerstcadeau voor je kind? Kijk dan eens bij de LEGO artikelen. Met de verschillende LEGO series, World Friends, LEGO City, Ninjago etc, is er voor ieder kind wat wils. Black Friday 2020 is de uitgelezen kans om al jouw inkopen in te slaan voor de feestdagen. Zo kun je meer cadeaus kopen voor je kids, voor hetzelfde geld! Vorig jaar waren er bij LEGO iedere dag nieuwe deals en kreeg je gratis cadeaus. Zo kon je bij besteding van een bepaald bedrag bijvoorbeeld een gratis LEGO-poppetje krijgen, de Batmobile of een exclusieve kerstboom.

Als eerste op de hoogte van de laatste Black Friday deals

Wil je zeker weten dat je het favoriete LEGO bouwpakket van jouw kind in huis hebt? Blijf dan op de hoogte van de laatste deals door je in te schrijven voor de nieuwsbrief!

Relevante productcategorieën

Speelgoed

Interessante pagina's

Vrije Tijd