Zavvi Black Friday 2024

Black Friday Zavvi
De Black Friday 2024 deals van Zavvi zijn nog niet bekend! Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij Zavvi

Levertijd: 5-10 werkdagen | Internationale verzending | 14 dagen retourrecht

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Black Friday Zavvi

Zavvi wordt ook wel het walhalla van gaming genoemd. Je kunt er terecht voor bijvoorbeeld speelgoed, games, films en kleding. Ben je bijvoorbeeld fan van Harry Potter of Star Wars? Dan kun je bij Zavvi je slag slaan. Koop bijvoorbeeld een authentiek Star Wars T-shirt of een echte Harry Potter toverstok! En weet je wat ook nog eens heel leuk is? Dat je tijdens de Zavvi Black Friday aanbiedingen heel veel korting ontvangt op de mooiste collectibles!

Voorspellingen voor Black Friday 2024 Zavvi

Zavvi doet al een aantal jaar mee met de gekte op vrijdag 29 november. Tijdens voorgaande edities ontving je bijvoorbeeld tot 30% korting op geselecteerde producten. Ook werden er populaire games verkocht voor hele leuke prijzen, zoals Fallout 4 voor maar €16,99 voor de PS4. We verwachten dat de prijzen voor Black Friday 2024 nog lager gaan liggen.

Wanneer zijn de Black Friday 2024 acties?

Naar verwachting gaat de Black Friday actie voor een weekend lang gelden. Dit is dus drie dagen genieten van lekkere aanbiedingen. Voor Black Friday 2024 gelden de aanbiedingen dus van vrijdag 29 november t.e.m. zondag 1 december. Wees er dus wel snel bij!