Black Friday PlayStation
Playstation 5

PlayStation Black Friday 2024

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday PlayStation

Wie een duur cadeau zoals een interessante PS4 Console bundle voor zichzelf of voor iemand anders wilt kopen, wacht soms geduldig zijn kans af. Tien, twintig of zelfs dertig procent korting kan op de aankoop van zo’n product al meer dan honderd euro schelen. Natuurlijk kun je zo’n console tijdens Black Friday kopen in de PlayStation store, maar grote ketens als Bol.com, Coolblue, Amazon en MediaMarkt bieden de producten ook aan voor een lage prijs. Een nadeel is dat je nooit van tevoren weet wanneer een product in de aanbieding komt. Tenminste zo lijkt het.

Waar kun je de Playstation vinden?

Een feit is dat producten met Black Friday, op vrijdag 29 november 2024, een stuk goedkoper zijn. Gelukkig ben je met veel deelnemende retailers op deze dag verzekerd van PS5, PS4 (pro) deals of leuke game aanbiedingen. Behalve PlayStations, kun je ook andere populaire consoles, specifieke producten (zoals de dualshock 4 controller) of games (denk aan Fortnite, Spiderman, Assasins Creed of God of War) vinden in de Black Friday korting. Met zo’n groot aanbod is het verstandig om reviews te lezen om de juiste keuze te maken. Daarnaast helpt het als je op tijd op de hoogte bent, want aanbiedingen voor games en consoles zijn vaak als eerste weg!

Hoeveel korting op PlayStation tijdens Black Friday 2024?

Hoeveel korting je per console krijgt ligt natuurlijk heel erg naar welk model of product je aan het kijken bent. Wanneer je een PS5 wilt aanschaffen, kun je nog geen hele hoge kortingen verwachten tijdens Black Friday 2024. Maar wanneer je gaat zoeken naar een Ps4, dan kun je wel zeker tientallen procenten korting verwachten. 

Welke winkel heeft de beste PlayStation Black Friday 2024 deals?

Een van de winkels die veel korting weggeeft tijdens Black Friday is de PlayStation Store zelf. Mocht je graag via de officiële Playstation Store willen shoppen tijdens dé grote kortingsdag, dan staan daar hoogstwaarschijnlijk ook intens mooie aanbiedingen op je te wachten. Zo had de Playstation Store vorig jaar tijdens Black Friday kortingen tot maar liefst 50%! Daarnaast bestond het aanbod van de Playstation Store uit verschillende populaire games en controllers. Het is dus zeker de moeite waard om dit goed in de gaten te houden.

Playstation Network/ PSN

Online games spelen, connecten met je vrienden, aankopen doen en nog veel meer. Het kan allemaal in de online wereld van Playstation. Je kunt gebruik maken van het Playstation Network door een PSN-id aan te maken. Vervolgens geniet jij van het fantastische game aanbod, ander entertainment zoals Netflix, Spotify en Amazon, en van shoppen van new items in de Playstation store. Dit doe je allemaal met mooie Black Friday kortingen!

Profiteer van Black Friday en Cyber Monday

Om maximaal te kunnen profiteren van Black Friday is informatie cruciaal. Weet welke winkel wanneer welke sale heeft. Maar dan nog… het wordt druk. Héél druk. Dat winkelt ook niet altijd prettig. Gelukkig is er Cyber Monday. Traditioneel de maandag volgend op Black Friday. Op deze dag zijn er ook online dezelfde kortingen. Tenminste, zo is het in de VS. In Europa is men daar iets minder strikt in en worden aanbiedingen vaak al eerder aangeboden, of op zijn minst ruim van tevoren aangekondigd. Dat is mooi, want zo krijg jij de gelegenheid om optimaal te profiteren van Black Friday. En daar hoef je niet eens voor van de bank te komen.

Belgische PlayStation 4 Black Friday aanbiedingen

Op zoek naar de PS4 deals die geldig zijn in België? Check dan de Belgische PS4 Black Friday pagina.

Zorg dat je geen enkele Black Friday aanbieding mist

Profiteren van Black Friday is een kwestie van op tijd weten waar welke aanbiedingen verkrijgbaar is. Dat is online – voor Cyber Monday – natuurlijk al een stuk makkelijker dan jezelf op Black Friday storten op de vele fysieke aanbieders. Om je tegemoet te komen, brengen wij je op de hoogte van de Black Friday aanbiedingen en tips via onze speciale nieuwsbrief. Zo ben je ruimschoots op tijd op de hoogte van de hoogste kortingen. Extra voordeel: je kunt zo de prijs vergelijken zodat jij de PS4, de 1 tb PS4 pro, ps4 consoles of mooie bundles slim koopt met het meeste voordeel. Met zoveel winkels en ketens die meedoen, kan het namelijk maar zo zijn dat jouw favoriete game of Playstation voor een stuntprijs te koop is bij verschillende shops. Dankzij onze nieuwsbrief profiteer je daarom probleemloos van de beste aanbiedingen en de hoogste kortingen, voor de producten die al langer op je verlanglijstje stonden. En kun je binnen no-time je favoriete game op de Playstation spelen; met bijvoorbeeld de: slim 1 tb! Geen last-minute koopbeslissingen onder hoge druk, bij grote schaarste. Maar relaxed shoppen voor de laagste prijzen.