Vattenfall Black Friday
Vattenfall
Cadeau t.w.v €350 bij stroom en gas
Vattenfall Black Friday
Cadeau t.w.v €350 bij stroom en gas
Winkel header

Vattenfall Black Friday 2020

Vrijdag 27 november 2020 is het weer Black Friday. Naar verwachting zijn de deals aan het begin van de Black Friday week bekend.


Huidige actie:

Ben jij nog op zoek naar een goed aanbod voor stroom en gas? Profiteer dan van een gratis cadeau tot €350,- bij het overstappen naar Vattenfall.

De voordelen van shoppen bij Vattenfall

Kosten besparend
Duurzaam
Persoonlijk afgestemde service
Sparen voor cadeaus en korting
Niet helemaal wat je zoekt? Geeft niks want we hebben meer!
Naar winkels

Vattenfall Black Friday

Vattenfall is een energieleverancier waarbij er steeds meer duurzame energie wordt gewekt voor nu en in de toekomst. Wil jij daar ook een steentje aan bijdragen, maar niet gelijk de volle mep betalen? Dan komt het goed uit dat ook Vattenfall meedoet aan het grootste kortingsspektakel van het jaar. Tijdens de Vattenfall Black Friday ontvang je leuke kortingen op bijvoorbeeld stroom én gas. Dat geeft je toch energie!

Voorspellingen voor Vattenfall Black Friday 2020

Of Vattenfall dit jaar meedoet en wat ze dan voor ons in petto hebben, is nog een grote verrassing. Maar dat Black Friday 2020 de moeite waard is om te checken, weten wij wel zeker!

Wanneer is Black Friday 2020?

Black Friday 2020 valt dit jaar op vrijdag 27 november. We verwachten dat de actie van Vattenfall rond deze datum zal starten en zal doorlopen tot Cyber Monday, 30 november.

Vattenfall Black Friday deals van eerdere edities

Aangezien Vattenfall nog nooit eerder heeft meegedaan aan Black Friday, zijn er natuurlijk nog geen deals bekend van vorige jaren. Maar hoe leuk is het wanneer je zou kunnen deelnemen aan de allereerste Black Friday editie van deze fantastische energiemaatschappij?!

Mijn Vattenfall

Met Mijn Vattenfall regel je zelf je energie, wanneer je maar wilt. Aan de hand van deze gebruiksvriendelijke functie krijg je advies over je termijnbedrag, hulp bij het energie besparen en alle informatie over je contract. Ontzettend handig dus wanneer je je aansluit bij Vattenfall!

Black Friday producten

Je verwacht het misschien niet, maar Vattenfall heeft een groot assortiment aan producten. De producten variëren van stroom, gas en zonnepanelen naar isolatie, ventilatie en elektrisch rijden. Voor ieder wat wils.

Huidige deals en acties

Wil je nu al een duurzaam steentje bijdragen en ben je benieuwd naar de huidige Vattenfall deals? Check dan ons deal- en winkeloverzicht.

Interessante pagina's