Vattenfall Black Friday 2023

Vattenfall Black Friday
De Black Friday 2023 deals van Vattenfall zijn nog onbekend. Rond vrijdag 17 november starten de eerste deals. Check deze pagina dan opnieuw!

De voordelen van shoppen bij Vattenfall

Kosten besparend | Duurzaam | Persoonlijk afgestemde service | Sparen voor cadeaus en korting
De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Vattenfall Black Friday

Vattenfall is een energieleverancier waarbij er steeds meer duurzame energie wordt gewekt voor nu en in de toekomst. Wil jij daar ook een steentje aan bijdragen, maar niet gelijk de volle mep betalen? Dan komt het goed uit dat ook Vattenfall meedoet aan het grootste kortingsspektakel van het jaar. Tijdens de Vattenfall Black Friday ontvang je leuke kortingen op bijvoorbeeld stroom én gas. Dat geeft je toch energie!

Voorspellingen voor Vattenfall Black Friday 2023

Of Vattenfall dit jaar meedoet en wat ze dan voor ons in petto hebben, is nog een grote verrassing. Maar dat Black Friday 2023 de moeite waard is om te checken, weten wij wel zeker! Vorig jaar ontving je een gratis Nintendo Switch bij het afsluiten van een 1-jarig Energie contract.

Wanneer is Black Friday 2023?

Black Friday 2023 valt dit jaar op vrijdag 24 november. We verwachten dat de actie van Vattenfall rond deze datum zal starten en zal doorlopen tot Cyber Monday, 27 november.

Vattenfall Black Friday deals van eerdere edities

Aangezien Vattenfall nog nooit eerder heeft meegedaan aan Black Friday, zijn er natuurlijk nog geen deals bekend van vorige jaren. Maar hoe leuk is het wanneer je zou kunnen deelnemen aan de allereerste Black Friday editie van deze fantastische energiemaatschappij?!

Mijn Vattenfall

Met Mijn Vattenfall regel je zelf je energie, wanneer je maar wilt. Aan de hand van deze gebruiksvriendelijke functie krijg je advies over je termijnbedrag, hulp bij het energie besparen en alle informatie over je contract. Ontzettend handig dus wanneer je je aansluit bij Vattenfall!

Black Friday producten

Je verwacht het misschien niet, maar Vattenfall heeft een groot assortiment aan producten. De producten variëren van stroom, gas en zonnepanelen naar isolatie, ventilatie en elektrisch rijden. Voor ieder wat wils.

Huidige deals en acties

Wil je nu al een duurzaam steentje bijdragen en ben je benieuwd naar de huidige Vattenfall deals? Check dan ons deal- en winkeloverzicht.

Interessante pagina's