Apple Black Friday

Apple Black Friday 2020

Apple, een enorm populair tijdens de Black Friday 2020 periode. Dat is natuurlijk niet voor niets, want de Apple producten zijn fantastisch. Check daarom hier alle Black Friday Apple deals en mis geen enkele mogelijkheid tot korting!

Lees verder

Geen deals missen? Profiteer dan van de nieuwsbrief!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden

Black Friday Apple

Apple is een bedrijf die de wereld wil verbeteren d.m.v. innovatieve technologie. Bij elk product die ze maken kijken ze ook naar de impact ervan op de mensen én de wereld. Zodoende zijn de producten van Apple kwalitatief, innovatief en waardevol. Kortom, een mooi merk die je zéker in de gaten wilt houden tijdens Black Friday!

Voorspellingen voor Black Friday 2020 Apple

Er zijn dit jaar een aantal nieuwe Apple producten op de markt gekomen, zoals de Apple Watch 6 en de Apple Watch SE, de iPhone 12 en iPhone SE 2020, MacBook Air en Pro 2020 en de iPad (Pro) 2020. Door deze nieuwe releases is één ding zeker; de producten van de generatie vóór de nieuwe releases gaan aanzienlijk zakken in prijs. Daarnaast gaan enkelen van deze producten ook zeker korting vangen tijdens Black Friday. Denk hierbij aan bijvoorbeeld korting op een telefoon abonnement voor de iPhone 12 of iPhone SE 2020.

Apple Black Friday deals van eerdere edities

Elk jaar zijn er weer mooie Black Friday aanbiedingen te vinden voor Apple producten. Benieuwd wat je dit jaar kan verwachten? Check dan hier de opmerkelijkste deals van voorgaande jaren:

  • Apple AirPods 2019 met oplaadcase van €179,- naar €144,95 (19%) bij Mobiel.nl;
  • Apple AirPods 2 met oplaadcase van €179,- naar €144,89 (19%) bij Amazon.de;
  • Apple iPhone 11 128GB van €849,- naar €822,21 (3%) bij Amazon.de;
  • Apple iPhone Xs 64GB Space Grey van €1159,- naar €737 (36%) bij Mobiel.nl;
  • Apple iPad A10 32GB Grijs (2019) van €409,- naar €359,- (12%) bij Megekko;
  • Apple Watch 4 (GPS) 40mm van €429,- naar €329,- (23%) bij Amazon.de.

Apple AirPods

Heerlijk van je muziek genieten zónder ruzie met kabels, dat kan met de AirPods! Momenteel bestaat de huidige generatie AirPods uit de AirPods 2 en de AirPods Pro. Benieuwd naar alle informatie en de huidige deals? Check dan onze AirPods pagina.

Apple iPad

Vind je een MacBook onhandig mee te nemen, maar is je iPhone scherm te klein? Dan is de iPad een mooie uitkomst! Zeker wanneer je grafisch designer bent of gewoon snel wat wilt kunnen uitpluizen op het web! Meer weten over alle nieuwe releases en de huidige deals? Check dan onze iPad pagina.

Apple Watch

Altijd up-to-date blijven van al je notificaties maar niet heel de tijd met je iPhone in de hand willen rondlopen? Mooi, dan ben jij vast enthousiast over de Apple Watch! Vorig jaar verblijdde Apple ons met de Apple Watch 5, dit jaar zijn we verwend met de nieuwe Apple Watch 6 én met de goedkopere generatie de Apple Watch SE! Check onze Apple Watch pagina voor alle updates en de Black Friday deals!

Apple iPhone

De iPhone is een van de meest populaire smartphones van de afgelopen jaren. En dat is niet voor niets, want het is een geweldig apparaat. Elk jaar brengt Apple weer een nieuwe variant op de markt. Ook dit jaar! Zo werden we verwend met de nieuwe iPhone SE 2 én de iPhone 12. Hierdoor zijn de iPhone Black Friday deals natuurlijk veelbelovend. Check daarom alle iPhone aanbiedingen op onze iPhone pagina!

Apple MacBook

Fan van het merk Apple? Dan ben je waarschijnlijk ook fan van de MacBooks! Dit jaar hebben zowel de MacBook Air als de MacBook Pro een mooie update gehad. Bekijk daarom dus zeker de Black Friday MacBook deals op onze MacBook pagina!

Apple iMac

Werk je liever met een desktop dan met een MacBook? Ook daar heeft Apple aan gedacht. Zodoende heeft Apple de iMac in zijn assortiment. Helaas is deze variant wat duurder dan een MacBook, daarom is het niet meer dan logisch om de iMac deals in de gaten te houden! Check hiervoor onze iMac pagina.

Apple TV

Beschik je niet over een Smart TV, maar wil je wel graag gebruik kunnen maken van apps zoals Netflix en Videoland? Dan is de Apple TV jouw reddende engel! Check dus alle Black Friday deals op onze Apple TV pagina en wie weet kun jij binnenkort ein-de-lijk Netflix bingewatchen op je televisie!

Apple Pencil

Maak je veel gebruik van je iPad en wil je je beleving uitbreiden met het gemak van de Apple Pencil? Dan ben je hier aan het goede adres! Zo zijn er regelmatig een aantal leuke aanbiedingen te vinden voor dit item, zeker tijdens Black Friday! Check alle deals op onze Apple Pencil pagina.

Huidige deals en acties

Benieuwd naar alle huidige Apple deals en winkelacties? Neem dan zeker even een kijkje in ons deal– en winkeloverzicht!