Apple Black Friday

Apple Black Friday 2024

Black Friday Apple

Apple is een bedrijf die de wereld wil verbeteren d.m.v. innovatieve technologie. Bij elk product die ze maken kijken ze ook naar de impact ervan op de mensen én de wereld. Zodoende zijn de producten van Apple kwalitatief, innovatief en waardevol. Kortom, een mooi merk die je zéker in de gaten wilt houden tijdens Black Friday!

Wat zijn de beste Apple Black Friday 2024 deals? 

Er zijn in 2023 een aantal nieuwe Apple producten op de markt gekomen, zoals de Apple Watch 9, de iPhone 15, MacBook Air en Pro 2023 en de Mac Mini. Door deze releases is één ding zeker; tijdens Black Friday 2024 gaan we vooral een mooie korting zien op de voorgangers van deze producten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld korting op een telefoon abonnement voor de iPhone 14 of iPhone 13 en mooie prijsverlagingen op de Apple Watches en wellicht ook de AirPods.

Apple Black Friday deals van eerdere edities

Elk jaar zijn er weer mooie Black Friday aanbiedingen te vinden voor Apple producten. Benieuwd wat je dit jaar kan verwachten? Check dan hier de opmerkelijkste deals van voorgaande jaren:

  • Apple iPhone 13 Blauw van €1029,- naar €975 bij Bol.com;

  • Apple AirPods Pro van €227,95 naar €216,95 bij Megekko;

  • Apple iPhone Xs 64GB Space Grey van €1159,- naar €737 (36%) bij Mobiel.nl;

  • Apple iPad A10 32GB Grijs (2019) van €409,- naar €359,- (12%) bij Megekko;

  • de Apple Watch Series 7 voor €416,13 bij Bol.com.

Welke winkels hebben de beste Apple Black Friday 2024 deals?

De beste Apple Black Friday deals worden waarschijnlijk vanuit de grote webshops georganiseerd. Denk hierbij aan webwinkels als Amazon, Bol.com en MediaMarkt. Ook staat Apple vaak tussen de Coolblue Black Friday deals. Maar winkels die ons afgelopen jaar verrast hebben, zoals Mobiel.nl, Megekko en Koopjedeal, gaan ons dit jaar hoogstwaarschijnlijk weer verblijden. 

Hoeveel korting op Apple tijdens Black Friday 2024?

Hoeveel korting je op Apple ontvangt tijdens Black Friday is natuurlijk afhankelijk van naar welke producten je op zoek bent. Als je een iPhone 13, Apple Watch 7 of de AirPods 3 wilt kopen, dan gaan de kortingen tegenvallen. Maar wanneer je naar de voorgangers op zoek bent, dan schieten de kortingen door het dak heen. 

Apple AirPods

Heerlijk van je muziek genieten zónder ruzie met kabels, dat kan met de AirPods! Momenteel bestaat de huidige generatie AirPods uit de AirPods 3, AirPods 2, de AirPods Pro en de AirPods Max. Benieuwd naar alle informatie en de huidige deals? Check dan onze AirPods pagina.

Apple iPad

Vind je een MacBook onhandig mee te nemen, maar is je iPhone scherm te klein? Dan is de iPad een mooie uitkomst! Zeker wanneer je grafisch designer bent of gewoon snel wat wilt kunnen uitpluizen op het web! Meer weten over alle nieuwe releases en de huidige deals? Check dan onze iPad pagina.

Apple Watch

Altijd up-to-date blijven van al je notificaties maar niet heel de tijd met je iPhone in de hand willen rondlopen? Mooi, dan ben jij vast enthousiast over de Apple Watch! Vorig jaar verblijdde Apple ons met de Apple Watch 8, dit jaar zijn we verwend met de nieuwe Apple Watch 9! Check onze Apple Watch pagina voor alle updates en de Black Friday deals! Of bekijk de huidige Apple Watch deals op de Apple Watch aanbiedingen pagina!

Apple iPhone

De iPhone is een van de meest populaire smartphones van de afgelopen jaren. En dat is niet voor niets, want het is een geweldig apparaat. Elk jaar brengt Apple weer een nieuwe variant op de markt. Ook dit jaar! Zo werden we verwend met de nieuwe iPhone 15. Hierdoor zijn de iPhone Black Friday deals natuurlijk veelbelovend. Check daarom alle iPhone aanbiedingen op onze iPhone pagina!

Apple MacBook

Fan van het merk Apple? Dan ben je waarschijnlijk ook fan van de MacBooks! Dit jaar hebben zowel de MacBook Air als de MacBook Pro een mooie update gehad. Bekijk daarom dus zeker de Black Friday MacBook deals op onze MacBook pagina!

Apple iMac

Werk je liever met een desktop dan met een MacBook? Ook daar heeft Apple aan gedacht. Zodoende heeft Apple de iMac in zijn assortiment. Helaas is deze variant wat duurder dan een MacBook, daarom is het niet meer dan logisch om de iMac Black Friday deals in de gaten te houden! Check hiervoor onze iMac pagina.

Apple TV

Beschik je niet over een Smart TV, maar wil je wel graag gebruik kunnen maken van apps zoals Netflix en Videoland? Dan is de Apple TV jouw reddende engel! Check dus alle Black Friday deals op onze Apple TV pagina en wie weet kun jij binnenkort ein-de-lijk Netflix bingewatchen op je televisie!

Apple Pencil

Maak je veel gebruik van je iPad en wil je je beleving uitbreiden met het gemak van de Apple Pencil? Dan ben je hier aan het goede adres! Zo zijn er regelmatig een aantal leuke aanbiedingen te vinden voor dit item, zeker tijdens Black Friday! Check alle deals op onze Apple Pencil pagina.

Huidige deals en acties

Benieuwd naar alle huidige Apple deals en winkelacties? Neem dan zeker even een kijkje in ons deal– en winkeloverzicht!

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.