Amazon Black Friday 2024

Black Friday Amazon
De Black Friday 2024 deals van Amazon zijn nog niet bekend! Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij Amazon

Een extreem groot assortiment | Gratis bezorging binnen één dag met Amazon Prime | Amazon Prime 30 dagen gratis

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Amazon Black Friday

Amazon begint een echt begrip te worden binnen Nederland. Bij dit platform kun je niet alleen nog maar terecht voor e-readers en e-books, maar je zit er ook goed voor elektronica, games, wonen, speelgoed en nog veel meer. Dit biedt natuurlijk hele mooie kansen voor de Amazon Black Friday aanbiedingen. Wij raden dan ook aan om deze Black Friday deals zeker in de gaten te houden!

Voorspellingen voor Amazon Nederland Black Friday 2024

Of Amazon meedoet aan Black Friday 2024 is eigenlijk geen vraag meer. Elk jaar domineren ze de productdeals met te gekke Amazon Black Friday deals. Vorig jaar waren er een week lang elke dag speciale Black Friday dagdeals met hele hoge kortingen. Aangezien dit een groot succes was, is het geen verrassing als de dagdeals tijdens Black Friday 2024 terug gaan komen. Daarnaast verwachten we hoge kortingen op elektronica, fashion en speelgoed artikelen, aangezien deze categorieën heel populair zijn!

Wanneer is Amazon Black Friday 2024?

Vorig jaar startte de dagdeals van dit Amerikaanse platform een week vóór Black Friday en liepen de aanbiedingen van Amazon door tot en met Black Friday zelf. Dit jaar vindt Black Friday officieel plaats op 29 november 2024. Houd er dus rekening mee dat de Amazon Black Friday deals in Nederland ook eerder in kunnen gaan of langer door kunnen lopen, bijvoorbeeld tot en met Cyber Monday.

Hoelang duurt Black Friday 2024 Amazon?

Black Friday 2024 gaat waarschijnlijk een hele week gevierd worden bij Amazon. We verwachten dat de winkel de gehele Black Week heeft ingericht met leuke dagdeals en acties. 

Amazon Black Friday deals van eerdere edities

Tijdens de vorige Black Friday edities toverde Amazon spectaculaire Black Friday deals tevoorschijn. In de top 10 best bekeken deals van Black Friday Nederland komt Amazon zelfs twee keer voor. Een keer met een hoge korting op de Apple AirPods 2 (20% korting) met oplaadcase en met een keer met een te gekke deal op de Apple iPhone 11 - 128GB (6% korting). Enkele andere deals van voorgaande edities vind je hier:

  • Apple Watch 4 (GPS) 40mm in verschillende kleuren € 429,- voor € 329,- (23% korting)
  • PlayStation 4 Pro (1TB) incl. FIFA 20 van € 439,- voor € 319,- (27% korting)
  • PlayStation 4 Pro (1TB) incl. Call of Duty - Modern Warfare van € 349,- voor € 299,- (15% korting)
  • En nog veel meer!

Hoeveel korting tijdens Black Friday 2024 Amazon?

De kortingen gaan tijdens Black Friday 2024 weer hoog oplopen. Vooral de kortingen op gaming & elektronica schieten door het dak heen. Je kunt hier wel denken aan kortingen tot 50%!

Andere interessante Amazon aanbiedingen

Amazon Nederland

De Amerikaanse e-tailgigant is nog maar net actief in Nederland, maar nu al een webwinkel die je niet zomaar uit het oog mag verliezen. De webshop staat nu al in de top 10 van de lijst betreft de grootste online winkels van Twinkle100 en gaat alleen maar groter worden. Zoals eerder gezegd, je kunt er niet alleen terecht voor e-books, maar ook voor bijvoorbeeld elektronica, babyproducten, auto’s en sieraden. We verwachten dat Amazon NL tijdens Black Friday 2024 met hele mooie aanbiedingen gaat komen!

Amazon Prime Day

Amazon Prime Day is dé koopjesdag speciaal voor Prime-leden. Van deze kortingsdag kunnen dus alleen mensen profiteren die beschikken over een Prime-account. Zo’n account kost je enkel een klein bedrag per maand. Vervolgens profiteer je van voordeel, gratis en snellere bezorging, streamen van series en films en veel meer. Voor abonnementhouders is Prime Day dus de uitgelezen kans om te genieten van hoge kortingen en spectaculaire Amazon Prime Day deals. Prime Day vindt meestal plaats in juli, dus midden in de zomer.

Cyber Monday Amazon

Cyber Monday is bij Amazon ook erg populair. Vorig jaar waren er ook speciale dagdeals op Cyber Monday. We kunnen dus verwachten dat deze webwinkel ook dit jaar meedoet aan deze online kortingsdag.

Amazon Black Friday producten

Bij Amazon kun je terecht voor tientallen producten, waaronder veel elektronica van bijvoorbeeld Apple en Samsung. Je kunt hierbij denken aan smartphones, tablets, AirPods en monitors. Tot slot is er voor de kids ook genoeg te beleven. Denk maar aan honderden games voor de Playstation of aan ander speelgoed zoals Playmobil. Kortom, voor ieder wat wils tijdens Black Friday bij Amazon.

Huidige deals en acties

Kun je niet wachten tot Black Friday en ben je benieuwd naar de huidige deals? Check dan ons winkel- en dealoverzicht voor de huidige acties.

Relevante productcategorieën

Elektronica | Apple AirPods | PlayStation 5 | Nintendo Switch

Interessante pagina's