Winkel header

Amazon Black Friday 2019

De actie van Amazon voor Black Friday 2020 is helaas nog niet bekend.

De voordelen van shoppen bij Amazon

Een extreem groot assortiment
Gratis bezorging binnen één dag met Amazon Prime
Niet helemaal wat je zoekt? Geeft niks want we hebben meer!
Naar winkels

Black Friday Amazon

Het afgelopen jaar gaf Amazon maar liefst 8 dagen kortingen oplopend tot 50% op ruim 10.000 geselecteerde producten van heel veel topmerken! Voor Amazon is

Black Friday dé kortingsdag van het jaar. Deze dag komt van origine uit Amerika waar het traditioneel gevierd wordt op de vrijdag na Thanksgiving. Sinds een aantal jaar wint Black Friday ook aan populariteit in Nederland. Dat is mooi, want hierdoor kunnen wij ook genieten van waanzinnige deals en mooie prijsjes. Ook bij Amazon kun je terecht voor het binnenslepen van een mooie deal. Vorig jaar gaf Amazon namelijk tot 50% korting weg op 10.000 geselecteerde topproducten. Wat ze voor Black Friday 2020 voor ons in petto hebben is nog een verrassing, maar het gaan zeker weer mooie deals worden, geloof ons maar!

Over Amazon

Amazon is een van de meest bekende online webshop met een onwijs groot aanbod. Je kunt er namelijk terecht voor boeken, muziek, elektronica, computers, software, fashion, sieraden, gereedschap, meubels, sport, cosmetica, voeding en meer. Ben je dus opzoek naar een leuke Sinterklaas en/of Kerstcadeautje voor je familieleden of wil je gewoonweg iets voor jezelf aanschaffen, dan ben je bij Amazon aan het goede adres. Met slechts één bestelling koop je alles wat je zocht, ook tijdens Black Friday!

Save the date!

Black Friday is niet zomaar een dag zoals anderen. Het is een dag welke je zeker niet aan je voorbij wilt laten gaan, want dat zou financieel gezien gewoonweg zonde zijn. Zorg er daarom voor dat je vrijdag 27 november 2019 duidelijk in je agenda zet en meld je aan voor de nieuwsbrief! Dan brengen wij jou als een van de eerste op de hoogte van de beste Black Friday dealsbinnen jouw interesses. Meld je dus snel hier aan!