Black Friday Amazon DE
Amazon
Waanzinnige dagdeals
Black Friday Amazon DE
Waanzinnige dagdeals
Winkel header

Amazon Black Friday 2020

Vrijdag 27 november 2020 is het weer Black Friday. Naar verwachting zijn de deals aan het begin van de Black Friday week bekend.


Huidige actie:

Amazon.nl heeft voor jou elke dag een nieuwe aanbieding. Van elektronica tot verzorgingsproducten en speelgoed. Er zit altijd wel wat interessants tussen. Check dus snel welke deals je vandaag kunt scoren!

De voordelen van shoppen bij Amazon

Een extreem groot assortiment
Gratis bezorging binnen één dag met Amazon Prime
Niet helemaal wat je zoekt? Geeft niks want we hebben meer!
Naar winkels

Black Friday Amazon DE

De Duitse webwinkel Amazon DE is één van de meest populaire platformen om elektronica, speelgoed, vrije tijd of andere kleine elektronica artikelen aan te schaffen. Amazon “domineert en groeit snel”, zijn woorden die ondernemers spreken over de Amerikaanse e-tail gigant. 50% van de Duitsers begint zijn of haar zoektocht bij Amazon. Van zo’n populair platform verwachten we spectaculaire Black Friday deals… lees snel verder!

Voorspellingen voor Black Friday 2020 Amazon DE

Dat Amazon meedoet aan Black Friday 2020 is eigenlijk geen vraag meer. Elk jaar domineren ze de productdeals met te gekke Amazon Black Friday deals. Vorig jaar waren er een week lang elke dag speciale Black Friday dagdeals met hele hoge kortingen. Aangezien dit een groot succes was, is het geen verrassing als de dagdeals tijdens Black Friday 2020 terug gaan komen. Daarnaast verwachten we hoge kortingen op elektronica, fashion en speelgoed artikelen, aangezien deze categorieën heel populair zijn!

Wanneer is Amazon DE Black Friday 2020?

Vorig jaar was het Black Friday bij Amazon van 21 november tot en met 29 november. 29 november was toen de officiële dag dat Black Friday begon. Amazon startte dus een week eerder met de Black Friday aanbiedingen. De verwachting is dus dat de Amazon Black Friday 2020 acties dit jaar ook eerder zullen beginnen of langer doorlopen, wellicht tot Cyber Monday. Aangezien Black Friday dit jaar plaatsvindt op 27 november, is het slim om vanaf 19 november het winkeloverzicht goed in de gaten te houden.

Amazon Black Friday deals van eerdere edities

Tijdens de vorige Black Friday edities toverde Amazon spectaculaire Black Friday deals tevoorschijn. In de top 10 best bekeken deals van Black Friday Nederland komt Amazon DE zelfs twee keer voor. Eén keer met een hoge korting op de Apple AirPods 2 met oplaadcase en met een te gekke deal op de Apple iPhone 11 - 128GB. Enkele voorgaande deals vind je hier:

  • Apple Watch 4 (GPS) 40mm in verschillende kleuren € 429,- voor € 329,- (23% korting)
  • PlayStation 4 Pro (1TB) incl. FIFA 20 van € 439,- voor € 319,- (27% korting)
  • PlayStation 4 Pro (1TB) incl. Call of Duty - Modern Warfare van € 349,- voor € 299,- (15% korting)
  • En nog veel meer!

Andere interessante Amazon aanbiedingen

Amazon Prime Day

Amazon Prime Day is de kortingsdag speciaal voor Prime-leden. Prime Day vindt meestal plaats in juli, er is echter geen vaste dag. De Prime Day deals zijn vaak slechts enkele uren beschikbaar. Vooral elektronica, televisies, boeken, games en speelgoed deals zijn vaak in trek. Mocht je dus extra willen profiteren van Amazon aanbiedingen? Dan is het een idee om voor een klein bedrag per maand een Prime lid te worden bij Amazon. Zo scoor je hoge deals op honderden producten.

Cyber Monday Amazon

Cyber Monday is bij Amazon ook erg populair. Vorig jaar waren er ook speciale dagdeals op Cyber Monday. Naar verwachting zal Amazon DE dit jaar dus ook speciale Cyber Monday deals hebben.

Black Friday Amazon producten

Amazon is een giga-platform, waar je honderden producten kunt vinden. Populaire productcategorieën zijn elektronica, e-readers, speelgoed en vrije tijd. Ben je op vakantie en heb je zin om te lezen? Amazon staat bekend om de e-readers. Een online reader waar je tientallen boeken op kunt downloaden. Daarnaast zijn er bij deze e-tailgigant tientallen Black Friday speelgoed deals te vinden. Zoek je een leuk Sint- of Kerstcadeau voor de kids? Dan vind je dit sowieso bij Amazon DE.

Huidige deals en acties

Kun je niet wachten tot Black Friday en ben je benieuwd naar de huidige deals? Check dan ons winkeloverzicht en dealoverzicht. Hier vind je altijd de laatste en beste deals. Ben je benieuwd naar de acties van Amazon in Nederland? Bekijk dan de Amazon NL pagina. Daarnaast versturen we nieuwsbrieven in de Black Friday periode met de beste deals.

Relevante productcategorieën

Boeken

Interessante pagina's