Le Creuset Black Friday 2022

De Black Friday 2022 deals van Le Creuset zijn helaas nog niet bekend. Vanaf 18 november 2022 starten de meeste aanbiedingen. Bekijk deze pagina dan opnieuw om alle Black Friday deals te bekijken.

De voordelen van shoppen bij Le Creuset

14 dagen retourrecht
Snelle & gratis levering boven de €50
Levenslange garantie

Black Friday Le Creuset 

Le Creuset is een Franse fabrikant die keukengerei verkopen. Vooral de pannen, zoals braadpannen van het merk zijn ontzettend populair. Een nieuwe braadpan kopen is nog nooit zo leuk geweest als tijdens Black Friday. In november vliegen namelijk de kortingen uit de pan.

Voorspellingen voor Le Creuset Black Friday 2022

Voor Black Friday 2022 verwachten we weer een soortgelijke aanbieding als afgelopen editie. Daarom verwachten wij dat we weer tot 50% korting op een speciale Black Friday selectie krijgen. Ook andere winkels bieden het merk Le Creuset aan en ook deze aanbieders organiseren leuke deals. Zo ontving je bijvoorbeeld 41% korting op een gietijzeren braadpan bij Amazon.

Wanneer is Le Creuset Black Friday 2022?

De verwachting is dat de aanbiedingen van Black Friday 2022 op donderdag 24 november starten. Hierbij lopen de deals door t/m Cyber Monday, op maandag 28 november. Dit is vijf dagen genieten van alle mooie kortingen. Shop till you drop dus!

Le Creuset Black Friday deals van eerdere edities

  • Tot 50% korting op geselecteerde items;
  • Gratis producten bij aanschaf van geselecteerde items;
  • 50% korting op de square dish set;
  • 41% korting op de Signature gietijzeren braadpan bij Amazon;
  • En nog veel meer leuke aanbiedingen van verschillende winkels!

Le Creuset braadpan

De braadpannen van Le Creuset zijn heel populair. Het merendeel van de pannen zijn van signature gietijzer en in verschillende vormen. Elke braadpan is weer net zo goed als de ander en daarom raden we je aan jouw favoriete pannen alvast op een rijtje te zetten, zodat je goed voorbereid bent voor Black Friday.

Huidige deals en acties

Nu al nieuw keukengerei in huis halen? Bekijk dan alle woonaanbiedingen tussen onze productdeals en in ons online winkeloverzicht. Begin maar alvast met het opstellen van je menu, want binnenkort heb jij het juiste gerei om voor jouw vrienden of familie te koken.

Relevante productcategorieën

Keuken - Koelkasten - Vaatwassers

Interessante pagina's