America Today Black Friday 2022

De Black Friday 2022 deals van America Today zijn helaas nog niet bekend. Vanaf 18 november 2022 starten de meeste aanbiedingen. Bekijk deze pagina dan opnieuw om alle Black Friday deals te bekijken.

De voordelen van shoppen bij America Today

Gratis bezorging
Op werkdagen vóór 21.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
60 dagen retourrecht

Black Friday America Today

Het afgelopen jaar kon je bij America Today 20% korting krijgen op alle fashion items. Daarnaast maakte je kans op een elektrische fiets! Wat de deals voor 2022 gaan zijn, weten we nog niet. Blijf deze pagina in de gaten houden om precies te weten wanneer de deal in gaat. 

Over America Today

America Today is het streetstyle merk voor de coole student. America Today staat bekend om de casual look die je aantrekt wanneer je bijvoorbeeld naar school gaat, een dagje vrij bent of aan het studeren bent. Eén van de stijlen van dit modemerk is bijvoorbeeld denim. America Today heeft tientallen verschillende producten van spijkerstof zoals jeans, rokjes, jurkjes en jumpsuits. Voor iedereen een leuke persoonlijke stijl! Maak jouw stijl compleet tijdens de kortingsdag van het jaar: Black Friday!

Black Friday als begin van een trendy jaar

Black Friday is een kortingsdag die standaard wordt gevierd op de vierde vrijdag van de maand november. Op de dag ervoor vindt in Amerika altijd Thanksgiving plaats. Black Friday werd opgericht omdat veel Amerikanen een dag later vrij zijn en dus gaan shoppen. Een nieuwe outfit scoren is één van de dingen die dus perfect zou kunnen op deze kortingsdag. Alles is goedkoop, ook producten met een hoge kwaliteit. Abonneer je op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de beste Black Friday deals en jouw kledingkast krijgt een toffe make-over in november.

Relevante productcategorieën

Fashion - Kleding - Schoenen - Sieraden

Interessante pagina's