Black Bananas Black Friday 2024

Black Banans Black Friday
De Black Friday 2024 deals van Black Bananas zijn nog niet bekend! Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij Black Bananas

24/7 wereldwijde verzending | Levertijd: 1-2 werkdagen | Gratis verzending

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Black Friday Black Bananas

Black Bananas staat bekend om haar sportieve street-style. De street-style cultuur wordt gecombineerd met sportieve designs. Het exclusieve merk is beschikbaar voor mannen, vrouwen en kinderen. Wil jij net dat nieuwe shirtje of die stoere broek kopen? Heb dan nog eventjes geduld… Tijdens de Black Bananas kleding Black Friday aanbiedingen bespaar jij namelijk een hoop geld op dit luxe merk.

Voorspellingen voor Black Friday 2024 Black Bananas

Ook dit jaar worden er weer exclusieve deals uitgebracht door Black Bananas. Deze deals maken deel uit van de Black Friday sale die het merk ieder jaar weer uitbrengt. Afgelopen jaar ontving je een Black Friday special en kon je genieten van 50% korting in de sale. We verwachten dat Black Friday 2024 nóg spectaculairder gaat worden.

Wanneer is Black Bananas Black Friday 2024?

Naar verwachting gaat de Black Friday sale van start op vrijdag 29 november om 00:00 uur. Afgelopen jaren telde het merk de minuten af tot middernacht. We gaan ervan uit dat de Black Friday deals een hele week gaan gelden. Dit houdt dus in dat er zeven dagen lang genoten kan worden van fantastische kortingen. Alleen weet wel: wees er op tijd bij, deze aanbiedingen wil je echt niet missen.

Black Bananas Black Friday deals van eerdere edities

Tijdens de afgelopen Black Friday edities waren de volgende toffe aanbiedingen actief:

  • 40% korting op de gehele collectie;
  • Anorak trainingspak + pet voor maar €99,95;
  • Tot 50% korting in de Black Friday sale;
  • 30% korting op alle items met een speciale Black Friday code.

Black Bananas sale

Naast de Black Friday sale zijn er ook andere momenten gedurende het jaar dat Black Bananas hoge ogen gooit met mooie uitverkopen. Zo wordt er in december een wintersale georganiseerd waarbij je afgelopen jaar tot 50% korting ontving. Ook start er eind juni een online summersale, waarbij je bijvoorbeeld ook tot 50% korting ontving op geselecteerde items.

Black Bananas producten

Het merk Black Bananas biedt veel verschillende kleding aan, zoals bijvoorbeeld truien, broeken en jurken. Maar waar ze toch echt in uitblinken zijn de trainingspakken. De trainingspakken zijn comfy en ook nog modieus. Daarnaast verkoopt het merk ook nog accessoires als petten, tassen en riemen.

Huidige deals en acties

Er zijn natuurlijk niet alleen Black Bananas deals tijdens Black Friday. Daarom kun je ook de huidige aanbiedingen al terugvinden in ons overzicht met alle winkelacties en productdeals.

Relevante productcategorieën

Sport - Fashion 

Interessante pagina's