Winkel header

ALDI Black Friday 2020

De actie van ALDI voor Black Friday 2020 is helaas nog niet bekend.

De voordelen van shoppen bij ALDI

Voor betaalbare dagelijkse boodschappen
Niet helemaal wat je zoekt? Geeft niks want we hebben meer!
Naar winkels

Black Friday bij ALDI

Elk jaar rond het einde van november is het weer raak, enorm veel kortingen tijdens Black Friday! Deze dag komt van origine uit Amerika, waar het elk jaar traditioneel op de vrijdag na Thanksgiving gehouden wordt. Sinds een aantal jaar is Black Friday ook steeds populairder in Nederland, zodoende heeft ALDI mooie Black Friday deals. Afgelopen jaar gaf ALDI korting op kleding, multimedia, gereedschappen, huishoudelijke artikelen, woondecoratie en nog veel meer! Wel kon het aanbod verschillen per winkel en hanteerde ze de regel op=op. Dit jaar gaat de supermarkt ook weer met mooie Black Friday deals komen, dus zorg dat je er op tijd bij bent!

Over ALDI

ALDI is een supermarkt welke behoord tot de grootste Europese detailhandelsondernemingen. De eerste ALDI supermarkt werd in 1914 opgericht door de Duitse Anna Albrecht. In 1945 namen haar twee zonen het bedrijf over en werd de ALDI uitgebreid met meerdere filialen. De naam van de supermarkt komt van 'Albrecht Discount' en het concept draait om hoge kwaliteit voor een lage prijs. Dit concept slaat zo goed aan dat de supermarkt tegenwoordig filialen heeft in een groot deel van Europa, waaronder +- 500 filialen in Nederland.

Leef je uit bij ALDI

Het afgelopen jaar gaf ALDI op=op kortingen tot 70%. De acties hadden een looptijd van 3 dagen en er was een beperkte voorraad wat maakte dat je er snel bij moest zijn. Kortingen tot 70% zijn niet niks! Zorg daarom dat je op de hoogte blijft van alle ALDI Black Friday deals door je aan te melden voor de nieuwsbrief. En leef je vervolgens helemaal uit met de waanzinnige ALDI aanbiedingen rondom 27 november 2020!