ALDI Black Friday 2022

De Black Friday 2022 deals van ALDI zijn helaas nog niet bekend. Vanaf 18 november 2022 starten de meeste aanbiedingen. Bekijk deze pagina dan opnieuw om alle Black Friday deals te bekijken.

De voordelen van shoppen bij ALDI

Voor betaalbare dagelijkse boodschappen

ALDI Black Friday

ALDI is een van de grootste supermarktketens in Europa. De winkel draait om hoge kwaliteit voor een lage prijs. Deze fantastische lage prijzen zullen nog meer blijken tijdens ALDI Black Friday. Dus pak je kans!

Voorspellingen voor ALDI Black Friday 2022

Naar verwachting organiseert ALDI gelijkwaardige aanbiedingen tijdens Black Friday 2022 als de voorgaande edities. Het afgelopen jaar gaf ALDI op=op kortingen tot 70%! Deze acties hadden wel een beperkte voorraad wat maakte dat je er snel bij moest zijn.

Wanneer is ALDI Black Friday 2022?

Naar verwachting start de Black Friday op vrijdag 25 november en loopt de actie door tot Cyber Monday, wat valt op 28 november. Vorig jaar hadden de acties ook een looptijd  van 3 dagen.

ALDI Black Friday deals van eerdere edities

Vorige jaren waren de volgende producten in de aanbieding:

- UGGS Classic Mini

- Medion Ultra HD Smart TV 65 inch 

- Megafles Prosecco van 6 liter 

- JBL Charge 3 

- En natuurlijk nog een hoop andere leuke kortingen!

Andere interessante ALDI aanbiedingen

Bij ALDI worden er zeer regelmatig allerlei producten met kortingen aangeboden. De kortingen kunnen gelden voor zowel tuingereedschappen als voor kleding en kantoorartikelen. De acties zijn te checken op de website en in de ALDI folder.

ALDI webshop

Bij ALDI is er geen mogelijkheid om online te shoppen. Daarentegen biedt de website de gelegenheid om alle producten te bekijken en daarbij een boodschappenlijst te maken om mee naar de winkel te kunnen nemen. Super handig dus!

ALDI vestigingen

In Nederland hebben o.a. de volgende grote steden één of meerdere ALDI-vestigingen: Tilburg, Zwolle, Breda en Eindhoven. Jouw dichtstbijzijnde winkel is online te vinden via de winkelzoeker op de ALDI website. Daarnaast heeft ALDI vestigingen door heel Europa, zoals in Duitsland, België en Luxemburg.

Black Friday producten

ALDI heeft een compleet aanbod, van een heerlijke fles wijn, tot aan belegd brood met smakelijke kaas. Verder heeft de winkel ook non-food producten, zoals fotoboeken en telefoons. Kortom, grote kans op slagen bij ALDI!

Huidige deals en acties

Wil je nu al een lekkere, goedkope maaltijd bereiden of ben je nu al toe aan een nieuwe tuinset? Houd dan de actuele kortingen in de gaten via ons deal- en winkeloverzicht!

Relevante productcategorieën

Elektro - Vrije Tijd