Dirk Black Friday 2023

Black Friday Dirk
De Black Friday 2023 deals van Dirk zijn nog onbekend. Rond vrijdag 17 november starten de eerste deals. Check deze pagina dan opnieuw!

De voordelen van shoppen bij Dirk

Dit jaar beoordeeld tot beste winkelketen van Nederland | De hoogste kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs
De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Black Friday Dirk: De supermarkt voor al je favoriete goederen!

Terug van werk en nog geen eten in huis? Even langs de Dirk! Wanneer je vlakbij de Dirk woont, zal dit vast de supermarkt zijn waar je weleens te vinden zult zijn. Dirk verblijdt al 77 jaar veel mensen met de dagelijkse boodschappen. Waar Dirk een melkwinkel was in 1942 groeide het uit tot supermarktimperium. Dagelijks voedsel heb je altijd nodig en het is daarom helemaal mooi meegenomen wanneer het ook nog goedkoper is dan normaal, toch?! Lees snel verder voor de gaafste Black Friday deals

Over Dirk

Dirk van den Broek opent in 1942 zijn melkwinkel in Amsterdam. Tijdens de Tweede Wereldoorlog was hij de melkman die rondjes reed en iedereen melk bezorgde. Hij gaf zijn klanten steevast 'een scheutje meer'. Op 18-jarige leeftijd begon hij dus al zijn eigen (rondrijdende) winkel. Tijdens de oorlog komt er heel even een einde aan het vervoeren van de melk omdat het niet meer mocht, maar daardoor werd wel de eerste winkel geopend. Nu heeft Dirk veel meer dan melk.. Dirk heeft alles wat je kunt vinden in een supermarkt: van eten, drinken, verzorgingsproducten tot schoonmaakproducten.

Check de laatste deals in de nieuwsbrief

Dirk heeft veel producten en er zijn nog tientallen andere supermarkten die gebruik maken van Black Friday 2023. Het is daarom handig om je te abonneren op de nieuwsbrief. Door je te abonneren op de nieuwsbrief weet jij zeker dat je de allerbeste deals niet zult missen. Je ontvangt die namelijk tijdens Black Friday gewoon in je mailbox! En alleen de deals die relevant voor jou zijn, dus niks geen spam! Abonneer je snel en jij hebt jouw favoriete Dirk etenswaren snel in huis.