Black Friday iPhone
iphone 11

iPhone Black Friday 2020

Dé iPhone is natuurlijk wel hét product waar Apple bekend om staat. De iPhone is dé smartphone van Apple. Met het unieke logo haal je de iPhone overal makkelijk tussenuit. Indien je graag een iPhone wilt, wacht dan nog even tot Black Friday. Tijdens Black Friday kun je namelijk alle iPhone Apple artikelen met korting krijgen, zelfs het allernieuwste exemplaar.

Ben jij al bekend met het fenomeen Black Friday? Dit is dé kortingsdag van het jaar. Op deze dag kunt u een groot deel uit de collectie van Apple shoppen met korting. Black Friday is overgewaaid uit Amerika. Daar wordt deze kortingsdag gevierd op de vrijdag na Thanksgiving. In Europa wordt Black Friday steeds bekender. Dit jaar is het bekender dan ooit, houdt daarom de Black Friday deals van 2020 goed in de gaten.

Lees verder

Black Friday iPhone – De beste iPhone deals

iPhone komt elk jaar wel met nieuwe verbeteringen en een nieuw model. Op dit moment is de iPhone 11 het allernieuwste exemplaar van Apple, met de iPhone 12 op komst. Deze iPhone bevat 3 camera’s, voor de beste kwaliteit foto’s ooit via een smartphone. Voordelen aan deze nieuwe smartphone zijn de snelle Face ID, de slimme en krachtige chip en het unieke camera-systeem. Al met al is het slim om de Black Friday deals in de gaten te houden om de beste iPhone deals te zien. Normaal is de Apple smartphone misschien best prijzig, maar tijdens Black Friday is het betaalbaar voor iedereen.

Mis geen enkele iPhone deal

Met de Deal Alerts van Black Friday Nederland weet je als eerste welke Black Friday deals er zijn. Zo weet je zeker dat jij jouw Apple iPhone in huis hebt tijdens de feestdagen. Met de Deal Alerts krijg je de week vóór en tijdens Black Friday regelmatig updates over de beste Apple iPhone deals.