Black Friday iPhone
iphone 11

iPhone Black Friday 2021

Dé iPhone is natuurlijk wel hét product waar Apple bekend om staat. De iPhone is dé smartphone van Apple. Met het unieke logo haal je de iPhone overal makkelijk tussenuit. Indien je graag een iPhone wilt, wacht dan nog even tot Black Friday. Tijdens Black Friday kun je namelijk alle iPhone Apple artikelen met korting krijgen, zelfs het allernieuwste exemplaar.

Ben jij al bekend met het fenomeen Black Friday? Dit is dé kortingsdag van het jaar. Op deze dag kunt u een groot deel uit de collectie van Apple shoppen met korting. Black Friday is overgewaaid uit Amerika. Daar wordt deze kortingsdag gevierd op de vrijdag na Thanksgiving. In Europa wordt Black Friday steeds bekender. Dit jaar is het bekender dan ooit, houdt daarom de Black Friday deals van 2021 goed in de gaten.

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday iPhone – De beste iPhone deals

iPhone komt elk jaar wel met nieuwe verbeteringen en een nieuw model. Op dit moment is de iPhone 13 het allernieuwste exemplaar van Apple. Deze iPhone bevat 3 camera’s, voor de beste kwaliteit foto’s ooit via een smartphone. Voordelen aan deze nieuwe smartphone zijn de snelle Face ID, de slimme en krachtige chip en het unieke camera-systeem. Al met al is het slim om de Black Friday deals in de gaten te houden om de beste iPhone deals te zien. Normaal is de Apple smartphone misschien best prijzig, maar tijdens Black Friday is het betaalbaar voor iedereen. Zo ontving je afgelopen jaar 19% korting op de iPhone 11 Pro of 21% korting op de iPhone 11 64 GB bij Bol.com!

Wat zijn de beste iPhone Black Friday 2021 deals?

De beste iPhone deals tijdens Black Friday 2021 gaan de iPhone 12, 11 en XR betreffen. Door de uitgave van de iPhone 13 in oktober 2021 zorgt ervoor dat de kortingen op de voorgangers flink gaan stijgen tijdens Black Friday 2021. 

Hoeveel korting op iPhone tijdens Black Friday 2021?

Je ontvangt tijdens Black Friday 2021 zeker tientallen procenten korting op verschillende modellen iPhones. De hoogste kortingen gaan vallen op de versies die zijn uitgebracht vóór de iPhone 13. Je ontving afgelopen jaar al circa 20% korting op de iPhone 11. We verwachten voor dit jaar soortgelijke percentages voor de iPhone 12. 

Welke winkels hebben de beste Black Friday iPhone deals?

De beste iPhone deals zijn voornamelijk terug te vinden bij de grotere spelers tijdens Black Friday 2021. Denk hierbij aan webshops als Coolblue, Amazon, Bol.com en MediaMarkt. maar ook winkels als Koopjedeal, Tele2, Vodafone en Amac verrassen ons ook ieder jaar met toffe aanbiedingen. 

iPhone 12 Black Friday deals

De Black Friday iPhone 12 deals tijdens Black Friday 2021 gaan absoluut de moeite waard zijn om in de gaten te houden. Door het uitbrengen van de iPhone 13 worden de kortingen op de voorgangers alleen maar hoger. We verwachten dan ook mooie kortingen op bijvoorbeeld de iPhone 12 Pro Max. Check ons winkeloverzicht eind november regelmatig, om zeker te zijn van de voordeligste prijzen. 

Mis geen enkele iPhone deal

Met de Deal Alerts van Black Friday Nederland weet je als eerste welke Black Friday deals er zijn. Zo weet je zeker dat jij jouw Apple iPhone in huis hebt tijdens de feestdagen. Met de Deal Alerts krijg je de week vóór en tijdens Black Friday regelmatig updates over de beste Apple iPhone deals.