iPhone Black Friday 2024

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday iPhone – De beste iPhone deals

Indien je graag een iPhone wilt, wacht dan nog even tot Black Friday. Tijdens Black Friday kun je namelijk alle iPhone Apple artikelen met korting krijgen, zelfs de nieuwe iPhone! De iPhone Black Friday deals zijn dus zeker het wachten waard.

iPhone Black Friday

Ben jij al bekend met het fenomeen Black Friday? Dit is dé kortingsdag van het jaar. Op deze dag kunt u een groot deel uit de collectie van Apple shoppen met korting. Black Friday is overgewaaid uit Amerika. Daar wordt deze kortingsdag gevierd op de vrijdag na Thanksgiving. In Europa wordt Black Friday steeds bekender. Dit jaar is het bekender dan ooit, houdt daarom de Black Friday deals van 2024 goed in de gaten.

Apple komt elk jaar wel met nieuwe verbeteringen en een nieuwe iPhone. Op dit moment is de iPhone 15 het allernieuwste exemplaar van Apple. Deze iPhone bevat 3 camera’s, voor de beste kwaliteit foto’s ooit via een smartphone. Voordelen aan deze nieuwe smartphone zijn de snelle Face ID, de slimme en krachtige chip en het unieke camera-systeem. Al met al is het slim om de Black Friday deals in de gaten te houden om de beste iPhone deals te zien. Normaal is de Apple smartphone misschien best prijzig, maar tijdens Black Friday is het betaalbaar voor iedereen.

Wat zijn de beste iPhone Black Friday 2024 deals?

De beste iPhone deals tijdens Black Friday 2024 gaan de iPhone 14, 13, 12 en 11 betreffen. Door de uitgave van de iPhone 15 in september 2022 zorgt ervoor dat de kortingen op deze telefoon en haar voorgangers flink gaan stijgen tijdens Black Friday 2024. 

Hoeveel korting op iPhone tijdens Black Friday 2024?

Je ontvangt tijdens Black Friday 2024 zeker tientallen procenten korting op verschillende modellen iPhones. De hoogste kortingen gaan vallen op de versies die zijn uitgebracht vóór de nieuwste iPhone 15. Je ontving afgelopen jaar al tientallen procenten korting op de iPhone 13 & 12. We verwachten voor dit jaar soortgelijke percentages voor de iPhone 14 en 13. 

Welke winkels hebben de beste Black Friday iPhone deals?

De beste iPhone deals zijn voornamelijk terug te vinden bij de grotere spelers tijdens Black Friday 2024. Denk hierbij aan webshops als Coolblue, Amazon, Bol en MediaMarkt. maar ook winkels als Koopjedeal, Odido, Vodafone en Amac verrassen ons ook ieder jaar met toffe Black Friday aanbiedingen. 

iPhone 15 Black Friday deals

De Black Friday iPhone 15 deals tijdens Black Friday 2024 gaan absoluut de moeite waard zijn om in de gaten te houden. Door het uitbrengen van de iPhone 15 worden de kortingen op de voorgangers ook alleen maar hoger. We verwachten dan ook mooie kortingen op bijvoorbeeld de iPhone 14 Pro Max. Check ons winkeloverzicht eind november regelmatig om zeker te zijn van de voordeligste prijzen om een goedkope iPhone en accessoires aan de haak te slaan. 

Mis geen enkele iPhone deal

Met de Deal Alerts van Black Friday Nederland weet je als eerste welke Black Friday deals er zijn. Zo weet je zeker dat jij jouw Apple iPhone in huis hebt tijdens de feestdagen. Met de Deal Alerts krijg je de week vóór en tijdens Black Friday regelmatig updates over de beste Apple iPhone deals.