Brussels Airlines Black Friday 2024

Brussels Airlines Black Friday
De Black Friday 2024 deals van Brussels Airlines zijn nog niet bekend! Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij Brussels Airlines

Meer dan 120 bestemmingen | Hoogste kwaliteit | 250 dagelijkse vluchten

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Black Friday Brussels Airlines

Brussels Airlines is de nationale vluchtmaatschappij van België. Deze maatschappij organiseert dagelijkse vluchten naar meer dan 120 bestemmingen. Wil je bijvoorbeeld naar Afrika voor een rondreis of wil je een stedentrip in Europa? Brussels Airlines brengt je er heen! De vluchten van deze maatschappij hebben een voordelige prijs en daarbij de hoogste kwaliteit. Perfect dus! Tijdens de Black Friday Brussels Airlines aanbiedingen, zijn de prijzen nog voordeliger. Des te meer reden om lekker op reis te gaan! Dus pak je koffers maar alvast!

Voorspellingen voor Black Friday 2024 Brussels Airlines

Voorgaande jaren heeft deze maatschappij nog geen Black Friday deals de wereld in gevlogen. Of ze dit jaar wel meedoen, is nog een verrassing. Dan verwachten we dat Brussels Airlines soortgelijke aanbiedingen gaat organiseren als haar concurrentie. Voorgaande editie ontving je bij Corendon namelijk €75,- korting zomervakanties naar Griekenland en Turkije. Daarnaast startte bij RyanAir de prijzen van vliegtickets al vanaf €4,89!! Dit is bizar laag! Maar toch echt waar!

Wanneer zijn de Black Friday 2024 acties?

We verwachten dat de Black Friday 2024 acties net als de andere vliegtuigmaatschappijen vier dagen gaat gelden. Dit betekent dus dat de aanbiedingen starten op vrijdag 29 november en doorlopen tot maandag 2 december, ook wel Cyber Monday genoemd.

Relevante productcategorieën

Reizen - Vakanties - Hotels

Andere interessante pagina's