Black Friday Wonen
icoon black friday wonen

Wonen Black Friday 2024

Tegenwoordig is het steeds meer in om jouw huis in te delen volgens een bepaalde look & feel. Of het nu industrieel, modern, classy of retro is; jouw huis moet instagramwaardig zijn. Alle woonartikelen die je nodig hebt om jouw perfecte interieur te creëren, koop je helaas niet zomaar. De echte musthaves zijn duur, terwijl de woonbasics daarentegen vrijwel niets kosten. Toch kun jij ondanks de dure musthaves tijdens Black Friday jouw huis een make-over geven voor een klein prijsje!

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday Wonen – Scoor een make-over voor jouw huis

Black Friday is het fenomeen dat is overgewaaid uit Amerika. De naam Black Friday – Zwarte Vrijdag – heet zo vanwege de drukte die het teweeg brengt op deze koopjesdag. Op deze dag na Thanksgiving hangen de Amerikanen vaak in de stad rond en gaan van start met de kerstinkopen. Nederland doet sinds een aantal jaar gezellig mee aan deze koopjesgekte. Dit jaar gaat Black Friday 2024 plaatsvinden op 29 november. Zorg er dus voor dat je deze dag niet aan je voorbij laat gaan!

Winkels met de tofste woondeals

Ben je aan het verbouwen en heb je nog nieuwe meubels of een nieuwe keuken nodig voor jouw huisje? Dan is Black Friday 2024 het perfecte moment om je slag te slaan voor je nieuwe inrichting. Niet alleen voor een nieuw interieur maar ook de basis huishoudelijke artikelen kun je tijdens Black Friday goedkoop shoppen. Dit kan bij winkels in de Black Friday wonen categorie, denk hierbij aan de KARWEI, FonQ, vtwonen, Wehkamp of Blokker. Is je slaapkamer al helemaal ingericht naar jouw wensen of zoek je nog een bed of boxspring? Met de Black Friday deals kun jij in 2024 je slag slaan en je hele huis inrichten naar jouw favoriete stijl.

Mis geen enkele deal!

Mis geen enkele Black Friday wonen deal en blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen! Dit kun je doen door je te abonneren op de nieuwsbrief van Black Friday Nederland. Wij sturen ruim van tevoren en tijdens Black Friday nieuwsbrieven met de beste woondeals.