Black Friday Vakanties
Vakantie Black Friday Productfoto

Vakanties Black Friday 2024

Er zijn 255 doordeweekse dagen per jaar waarop hard geploeterd wordt door werkend Nederland. Dat is niet niks! Een vakantie tussendoor is daarom ook zeker geen overbodige luxe. Heerlijk even al je werkzaamheden aan de kant schuiven en de ligstoelen bij het zwembad op de camping in Frankrijk uittesten, de ski’s weer de nodige aandacht geven op de bergen in Oostenrijk, je smaakpapillen testen in Azië of je verdiepen in nieuwe culturen in Zuid-Amerika. Wat het ook mag zijn wat jouw hartje begeert, Black Friday 2024 maakt het voor je mogelijk! Er bestaat namelijk geen idealer moment om je avontuur te boeken dan tijdens Black Friday, want dit fenomeen staat bekend om de hoogste kortingen ooit! Daarom is het zeker verstandig om je vliegticket(s), accommodatie(s) en andere vakantie essentials te boeken/kopen tijdens Black Friday. Want wie weet bespaar je zoveel geld dat je zelfs nog een keer op vakantie kunt!

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday Vakanties – Weekend weg

Tijdens Black Friday scoor je niet alleen korting op vliegtickets en accommodaties voor een grote vakantie, maar ook op vliegtickets en accommodaties voor een heerlijk weekend weg! Ook daarmee ontsnap je aan de dagelijkse sleur en beleef je mooie avonturen. Hierbij kun je denken aan Europese citytrip zoals Barcelona, Parijs, Praag en Berlijn. Maar ook Black Friday weekendjes in eigen land naar bijvoorbeeld Utrecht, Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Dordrecht en andere steden!

Profiteer van de beste deals!

Je kunt zóveel geld besparen wanneer tijdens Black Friday je volledige vakantie boekt! Daarom is het erg belangrijk dat je geen enkele deal aan je voorbij laat vliegen. Dus meld je aan voor onze nieuwsbrief! Op deze manier kunnen wij jou als een van de eerste op de hoogte brengen van de beste Black Friday deals in de categorie vakantie! Aanmelden doe je hier.