Cyber Monday vs Black Friday

Je hebt misschien al wel van Black Friday gehoord, maar niet van Cyber Monday. Wat zijn dus precies de verschillen tussen de twee feestdagen en wat voor acties kun je bij beide verwachten.

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Wat zijn de verschillen tussen Black Friday en Cyber Monday 

De Cyber Monday deals gelden enkel online, vandaar ook de naam Cyber. Hierdoor hoef je als koopjesjager niet het huis uit. Dit is dan ook gelijk het grootste verschil met Black Friday. De Black Friday acties zijn namelijk zowel online als in de fysieke winkels geldig. Ook de looptijd tussen de twee feestdagen verschilt. Black Friday start vaak op de vrijdag zelf en soms ook eerder. Deze acties lopen dan vaak door tot de zondag voor Cyber Monday. De deals van Cyber Monday daarentegen gelden vaak maar 24 uur lang. Dit betekent dat je er snel bij moet zijn en een goede voorbereiding handig is. Black Friday samen met Cyber Monday staat ook wel eens bekend als het Cyber Weekend.  Dus houd naast de Cyber Monday deals ook de Black Friday deals in de gaten, daarmee kun jij optimaal scoren!

  • Datum Black Friday 2024: Vrijdag 29 november 2024
  • Datum Cyber Monday 2024: Maandag 2 december 2024

Deals Black Friday vs deals Cyber Monday 

Black Friday en Cyber Monday hebben beide erg goede deals. Cyber Monday is momenteel nog niet heel bekend binnen Nederland. Toch doen er steeds meer webwinkels mee met deze feestdag. Wanneer de Black Friday deals vergeleken worden met de Cyber Monday deals kan er gezien worden dat je op Cyber Monday vaak EXTRA kortingen ontvangt. Vaak komen deze extra kortingen bovenop de Black Friday deals. Daarnaast worden er natuurlijk ook speciale Cyber Monday deals georganiseerd. Zo ontving je bijvoorbeeld tot 65% korting op verschillende games bij PlayStation of tot bijvoorbeeld 70% korting op verschillende verzorgingsartikelen bij Holland & Barrett. Wat een waanzinnige deals toch!? Benieuwd wat jouw favo winkel voor je in petto heeft tijdens deze kortingsdag? Check dan zeker even ons Cyber Monday winkeloverzicht en wie weet scoor jij de hoogste kortingen!