Moncler Black Friday 2024

Black Friday Moncler
De Black Friday 2024 deals van Moncler zijn nog niet bekend! Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij Moncler

Gratis bezorging | 14 dagen bedenktijd

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Black Friday Moncler: Donsjassen en sportkleding voor de avonturier!

Denk je eens in.. Je bent aan het werk in de Alphen en het is ijskoud. Jij en een aantal andere medewerkers zijn in de bergen aan het werk om de paden uit te zetten en de wegen te controleren. Het is koud, té koud op de Monestier-de-Clermont. Vanuit deze visie bedachten René Ramillon en André Vincent de donsjassen waarmee ze medewerkers in de bergen beschermden tegen de vrieskou. Geïnspireerd door de Monestier-de-Clermont kwamen ze met de naam Moncler. Inmiddels zijn de donsjassen een begrip en worden ze overal ter wereld gedragen. Ben jij al onderdeel van de Moncler lifestyle? Tijdens Black Friday 2024 vind je de beroemde jassen en honderden andere sport fashion in de sale. Afgelopen Black Friday editie ontving je tot 60% korting!!

Sale in november

Black Friday is dé kortingsdag die ooit begon in de VS. Thanksgiving wordt daar gevierd op de vierde donderdag van de maand november. Een dag later zijn veel Amerikanen vrij en gaan ze shoppen. Vandaar dat Black Friday in het leven is geroepen. Toch vindt niet alle korting plaats op de vrijdag van Black Friday. Veel kortingen lopen door tot Cyber Monday. Dit is de online koopjesdag die op maandag plaatsvindt. Op deze dag vind je dus alle online Black Friday deals

Blijf op de hoogte door middel van de nieuwsbrief

Door middel van de nieuwsbrief van Black Friday Nederland krijg jij alle Moncler deals die tijdens Black Friday gelden in jouw mailbox. Het enige wat jij hoeft te doen, is op de 'abonneer nu' knop te drukken en jouw interesses in te voeren. Daarnaast kun je ook regelmatig deze pagina in de gaten houden en de website van Moncler checken. Zo weet jij wanneer de deal ingaat en zul jij tijdens de wintermaanden ook in zo'n toffe donsjas rondlopen.

Relevante productcategorieën

Jassen - Winterjassen - Kleding