Viking Black Friday 2024

Black Friday Viking
De Black Friday 2024 deals van Viking zijn nog niet bekend! Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij Viking

Gratis levering vanaf 44,90 euro excl. btw | Geweldige cadeaushop | Gratis binnen 30 dagen retourneren

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Black Friday Viking

Viking verkoopt de meest voordelige kantoorartikelen van de grootste merken. Zo heeft Viking bijvoorbeeld de merken HP, Office Depot, Canon en Tork in haar assortiment. Deze merken zijn verkrijgbaar voor een hele leuk prijs! Deze prijzen worden nóg leuker met de Black Friday Viking aanbiedingen waarbij de prijzen wel hééél laag liggen!

Voorspellingen voor Viking Black Friday 2024

Elk jaar vallen de deals van Viking goed in de smaak! Zo ontving je tijdens voorgaande Black Friday edities kortingen tot wel 60% op je favoriete kantoorartikelen. We hopen dat Black Friday 2024 ook zo'n torenhoge kortingen met zich meebrengt. Zo kunnen wij goed inslaan voor het schooljaar of voor die drukke kantoorbanen.

Wanneer is Viking Black Friday 2024?

De acties van Viking golden voorgaande edities voor een hele week lang!! Dit betekent dus dat je gewoon zeven dagen lang kan genieten van hoge kortingen. Voor Black Friday 2024 betekent het dat de aanbiedingen starten op maandag 25 november en doorlopen t.e.m. Cyber Monday 2024, op maandag 2 december.