Viking Black Friday 2021

De Black Friday 2021 deals van Viking zijn nog onbekend. Rond vrijdag 19 november starten de eerste deals. Check deze pagina dan opnieuw!

De voordelen van shoppen bij Viking

Gratis levering vanaf 44,90 euro excl. btw
Geweldige cadeaushop
Gratis binnen 30 dagen retourneren

Black Friday Viking

Viking verkoopt de meest voordelige kantoorartikelen van de grootste merken. Zo heeft Viking bijvoorbeeld de merken HP, Office Depot, Canon en Tork in haar assortiment. Deze merken zijn verkrijgbaar voor een hele leuk prijs! Deze prijzen worden nóg leuker met de Black Friday Viking aanbiedingen waarbij de prijzen wel hééél laag liggen!

Voorspellingen voor Viking Black Friday 2021

Elk jaar vallen de deals van Viking goed in de smaak! Zo ontving je tijdens voorgaande Black Friday edities kortingen tot wel 60% op je favoriete kantoorartikelen. We hopen dat Black Friday 2021 ook zo'n torenhoge kortingen met zich meebrengt. Zo kunnen wij goed inslaan voor het schooljaar of voor die drukke kantoorbanen.

Wanneer is Viking Black Friday 2021?

De acties van Viking golden voorgaande edities voor een hele week lang!! Dit betekent dus dat je gewoon zeven dagen lang kan genieten van hoge kortingen. Voor Black Friday 2021 betekent het dat de aanbiedingen starten op maandag 22 november en doorlopen t.e.m. Cyber Monday, op maandag 29 november.