Viking Black Friday 2023

Black Friday Viking
De Black Friday 2023 deals van Viking zijn nog onbekend. Rond vrijdag 17 november starten de eerste deals. Check deze pagina dan opnieuw!

De voordelen van shoppen bij Viking

Gratis levering vanaf 44,90 euro excl. btw | Geweldige cadeaushop | Gratis binnen 30 dagen retourneren
De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Black Friday Viking

Viking verkoopt de meest voordelige kantoorartikelen van de grootste merken. Zo heeft Viking bijvoorbeeld de merken HP, Office Depot, Canon en Tork in haar assortiment. Deze merken zijn verkrijgbaar voor een hele leuk prijs! Deze prijzen worden nóg leuker met de Black Friday Viking aanbiedingen waarbij de prijzen wel hééél laag liggen!

Voorspellingen voor Viking Black Friday 2023

Elk jaar vallen de deals van Viking goed in de smaak! Zo ontving je tijdens voorgaande Black Friday edities kortingen tot wel 60% op je favoriete kantoorartikelen. We hopen dat Black Friday 2023 ook zo'n torenhoge kortingen met zich meebrengt. Zo kunnen wij goed inslaan voor het schooljaar of voor die drukke kantoorbanen.

Wanneer is Viking Black Friday 2023?

De acties van Viking golden voorgaande edities voor een hele week lang!! Dit betekent dus dat je gewoon zeven dagen lang kan genieten van hoge kortingen. Voor Black Friday 2023 betekent het dat de aanbiedingen starten op maandag 20 november en doorlopen t.e.m. Cyber Monday 2023, op maandag 27 november.