Viking Black Friday 2022

De Black Friday 2022 deals van Viking zijn helaas nog niet bekend. Vanaf 18 november 2022 starten de meeste aanbiedingen. Bekijk deze pagina dan opnieuw om alle Black Friday deals te bekijken.

De voordelen van shoppen bij Viking

Gratis levering vanaf 44,90 euro excl. btw
Geweldige cadeaushop
Gratis binnen 30 dagen retourneren

Black Friday Viking

Viking verkoopt de meest voordelige kantoorartikelen van de grootste merken. Zo heeft Viking bijvoorbeeld de merken HP, Office Depot, Canon en Tork in haar assortiment. Deze merken zijn verkrijgbaar voor een hele leuk prijs! Deze prijzen worden nóg leuker met de Black Friday Viking aanbiedingen waarbij de prijzen wel hééél laag liggen!

Voorspellingen voor Viking Black Friday 2022

Elk jaar vallen de deals van Viking goed in de smaak! Zo ontving je tijdens voorgaande Black Friday edities kortingen tot wel 60% op je favoriete kantoorartikelen. We hopen dat Black Friday 2022 ook zo'n torenhoge kortingen met zich meebrengt. Zo kunnen wij goed inslaan voor het schooljaar of voor die drukke kantoorbanen.

Wanneer is Viking Black Friday 2022?

De acties van Viking golden voorgaande edities voor een hele week lang!! Dit betekent dus dat je gewoon zeven dagen lang kan genieten van hoge kortingen. Voor Black Friday 2022 betekent het dat de aanbiedingen starten op maandag 21 november en doorlopen t.e.m. Cyber Monday 2022, op maandag 28 november.