Trekpleister Black Friday 2022

De Black Friday 2022 deals van Trekpleister zijn helaas nog niet bekend. Vanaf 18 november 2022 starten de meeste aanbiedingen. Bekijk deze pagina dan opnieuw om alle Black Friday deals te bekijken.

De voordelen van shoppen bij Trekpleister

Op werkdagen vóór 22.00 uur besteld, de volgende dag in huis
Gratis verzending vanaf €50,-
Ruim 15.000 artikelen in het online assortiment
Gratis retourneren in de winkel

Black Friday Trekpleister

Trekpleister geeft kleur aan Black Friday! In de afgelopen jaren ontving je bij Trekpleister kortingen die opliepen tot 70%. Daarnaast waren veel producten 1 + 1 gratis. Daarnaast waren er ook nog eens super veel 1+1 gratis acties op bijvoorbeeld make-up, haarverzorging en lichaamsverzorging. Wat erg leuk was, dat Trekpleister haar aanbiedingen in een gekleurd jasje stopte en niet de kleur zwart van Black Friday benadrukte. De uitingen waren dan ook voorzien van kleurrijke afbeeldingen! Ook dit jaar doet Trekpleister mee aan Black Friday, of ze de aanbiedingen in een gekleurd jasje steken dat is vooralsnog een verrassing.

Trekpleister, Altijd meer drogist voor jou!

Trekpleister is met ruim 185 winkels en 1.900 medewerkers een belangrijke speler op de Nederlandse health & beautymarkt. Wekelijks bezoeken meer dan een half miljoen consumenten Trekpleister. Waarom? Trekpleister is namelijk de voordelige buurtdrogist, met ook nogeens veel persoonlijke aandacht voor haar klanten!

Bij Trekpleister is altijd veel voordeel te behalen door veel acties, verrassende aanbiedingen, vaste lage prijzen en een grote variatie aan health & beautyartikelen en branchevreemde producten. Daarnaast maken de vriendelijk en deskundige medewerkers van Trekpleister het verschil. Zij staan altijd klaar voor het geven een deskundig advies over onder andere schoonheids- en verzorgings-producten, zelfzorggeneesmiddelen, vitamines en voedingssupplementen. Trekpleister biedt een inpak- en stomerijservice, niet-goed-geld-terug garantie en je kunt je bestelde pakket op Trekpleister.nl in de winkel ophalen. Zo maakt Trekpleister haar motto meer dan waar: Trekpleister, Altijd meer drogist voor jou!

Trekpleister is een onderdeel van A.S. Watson (Health & Beauty Continental Europe). Voor meer informatie over A.S. Watson (Health & Beauty Continental Europe) en Trekpleister verwijzen we je naar Benelux A.S. Watson.

Relevante productcategorieën

Cosmetica - Parfum - Speelgoed - Baby