Cyber Monday 2023

Wanneer is Cyber Monday 2024?

Cyber Monday 2024 valt op maandag 2 december. Maar let wel op! De meeste aanbiedingen zijn al geldig tijdens de week ervoor. Hierdoor wordt er ook vaak gesproken over Cyber Week. De Cyber Week start op de maandag vóór Cyber Monday. Check dus vanaf maandag 20 november ons winkeloverzicht waarbij je kunt zien welke winkels al zijn gestart met hun aanbiedingen. Zo zorg je ervoor dat je niet mist en er als een van de allereerste bij bent. Op zoek naar de Cyber Monday Nederland data voor de komende jaren? Klik dan op de lees verder knop.

Lees verder

Data Cyber Monday

Cyber Monday valt altijd op de eerste maandag na de Black Friday aanbiedingen. Voor Cyber Monday 2024 betekent het , zoals hiervoor benoemd, dat deze feestdag dus op maandag 2 december valt. In Nederland wordt het fenomeen ook wel Cyber Maandag genoemd. Deze dag staat in het teken van mooie kortingen op veel online aankopen. Er worden tijdens het Black Friday weekend al honderden online kortingen aangeboden, maar met Cyber Monday wordt er nog een schepje bovenop gedaan. Dan vliegen de kortingen pas echt door het dak. Om je alvast goed voor te bereiden voor de aankomende jaren, is het slim om alvast alle onderstaande data in je agenda te zetten. Je kunt niet vroeg genoeg beginnen toch?!

De data van de aankomende Cyber Monday dagen zijn:

  • Cyber Monday 2024 op maandag 2 december;
  • Cyber Monday 2025 op maandag 1 december.

Waar komt Cyber Monday vandaan?

Cyber Monday is oorspronkelijk een Amerikaanse feestdag. Deze dag heeft dan ook een Amerikaanse geschiedenis. In 2005 werd de allereerste Cyber Monday georganiseerd als verlengstuk van Black Friday. Omdat tijdens Black Friday de menigte zich richting de winkels bewogen, ontstond er in de stad veel chaos. Drukke straten, overvolle winkels, conflicten. etc. Verschillende retailers zagen een kans om deze chaos te overwinnen, door een dag te bedenken waarbij de kortingen alleen online gelden. Hierdoor hoefde men niet meer in de rij te staan of op de vuist te gaan voor de nieuwste televisie, smartphone of stofzuiger. Zo kun je op een eenvoudige manier genieten van de beste deals met hoge kortingen.

Voorspellingen voor Cyber Monday 2024

We verwachten voor Cyber Monday 2024 weer ongelofelijk leuke acties. Eigenlijk alle webshops die meedoen met Black Friday deals, doen ook mee met toffe Cyber Monday aanbiedingen. Daarom adviseren wij ook absoluut om deze winkels op deze maandag goed in de gaten te houden. Het komt namelijk regelmatig voor dat de kortingen nog hoger komen te liggen dan met Black Friday. Wij raden aan vooral winkels als Amazon, Bol.com, Coolblue en MediaMarkt te bekijken tijdens Cyber Monday. Deze webshops bewijzen ieder jaar weer hele goede deals te organiseren. Wij verwachten daarom ook dat Cyber Monday dit jaar weer een groot succes gaat worden! Dus check it out!

Cyber Monday deals vs Black Friday deals in het Black Friday weekend

Zowel Black Friday als Cyber Monday hebben uitzonderlijke scherpe deals. Toch is er wel degelijk een verschil tussen de twee kortingsspektakels. Ten eerste is het grootste verschil dat de aanbiedingen tijdens Cyber Monday enkel online gelden, vandaar de naam ‘Cyber’. Tijdens Black Friday kun je ook nog fysieke winkels bezoeken. Het grote voordeel aan Cyber Monday is dat je lekker vanuit je luie stoel de dealhunter kunt uithangen. Ook zien we vaak dat webshops meedoen met het organiseren van Black Friday deals, maar dan tijdens Cyber Monday nét een paar procent extra korting geven. Dus Cyber Monday is een perfecte dag voor de koopjesjagers die van stapelkortingen houden.

Cyber Monday acties

Het is leuk om even terug te blikken naar ontzettende mooie aanbiedingen van voorgaande Cyber Monday edities. Vorig jaar kon je volop genieten van online shopplezier. Zo ontving je uitzonderlijke kortingen bij de grote winkels. Hierbij een greep uit de spetterende acties van voorgaande jaren:

  • Tot 70% korting op sanitaire artikelen bij Saniweb;
  • Tot wel €433,- korting met de Runner deals bij Vodafone;
  • 25% korting op alles bij Nike;
  • En natuurlijk nog veel meer geweldige acties!

Tips & tricks Cyber Monday

Omdat Cyber Monday deals vaak hard gaan, adviseren wij om je goed voor te bereiden op deze dag. Maak van tevoren bijvoorbeeld een verlanglijstje met producten die je graag zou willen aanschaffen en maak daarbij alvast een selectie met online winkels die je in de gaten wilt houden. Dit kun je bijvoorbeeld doen door te kijken in ons Cyber Monday winkeloverzicht! Zo zorg je ervoor dat je de deals als eerste scoort en niet achter het net vist. Het wordt sowieso de moeite waard!

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën