V&D Black Friday 2020

De Black Friday deals van V&D zijn gestart! Klik op de “Naar deals” button om naar de aanbiedingen te gaan. Mis ze niet!

De voordelen van shoppen bij V&D

Gratis verzending vanaf 20.- euro
Gratis retourneren
Het warenhuis voor de hele familie

V&D Black Friday

V&D is back! Sinds 2018 is het Nederlandse warenhuis voor de hele familie weer terug online en wel in een nieuw jasje! Iedereen kan bij de webshop terecht, of je nu jong, oud, een actieve sporter of een huisdierliefhebber bent. Tijdens de V&D Black Friday aanbiedingen kunnen wij dus allemaal genieten van heerlijke kortingen op het brede assortiment.

Voorspellingen voor V&D Black Friday 2020

Tijdens de Black Friday feestdagen ontvang je bij het warenhuis veel kortingen op verschillende productcategorieën. We verwachten dat de aanbiedingen voor Black Friday 2020 net zo spannend worden. Vorig jaar ontving je bijvoorbeeld 20% korting op de Lucardi cadeausets, 50% korting op alles van Steps of 15% korting op de Vero Moda shop. Dus er is keuze voor iedereen!

Wanneer zijn de Black Friday acties?

Voorgaande edities golden de Black Friday acties het gehele weekend. Dus geen Black Friday, maar Black weekend. Voor Black Friday 2020 geldt dan dat de deals starten op vrijdag 27 november en doorlopen t.e.m. zondag 29 november. Dus wees er wel snel bij!

Relevante productcategorieën

Fashion - Kleding - Wonen - Elektronica - Vrije tijd - Sport - Speelgoed

Interessante pagina’s