V&D Black Friday 2024

Black Friday V&D
De Black Friday 2024 deals van V&D zijn nog niet bekend! Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij V&D

Gratis verzending vanaf 20.- euro | Gratis retourneren | Het warenhuis voor de hele familie

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

V&D Black Friday

V&D is back! Sinds 2018 is het Nederlandse warenhuis voor de hele familie weer terug online en wel in een nieuw jasje! Iedereen kan bij de webshop terecht, of je nu jong, oud, een actieve sporter of een huisdierliefhebber bent. Tijdens de V&D Black Friday aanbiedingen kunnen wij dus allemaal genieten van heerlijke kortingen op het brede assortiment.

Voorspellingen voor V&D Black Friday 2024

Tijdens de Black Friday feestdagen ontvang je bij het warenhuis veel kortingen op verschillende productcategorieën. We verwachten dat de aanbiedingen voor Black Friday 2024 net zo spannend worden. Vorige jaren ontving je bijvoorbeeld 20% korting op de Lucardi cadeausets, 50% korting op alles van Steps of 15% korting op de Vero Moda shop. Dus er is keuze voor iedereen!

Wanneer zijn de Black Friday acties?

Voorgaande edities golden de Black Friday acties het gehele weekend. Dus geen Black Friday, maar Black weekend. Voor Black Friday 2024 geldt dan dat de deals starten op vrijdag 29 november en doorlopen t.e.m. zondag 1 december. Dus wees er wel snel bij!

Relevante productcategorieën

Fashion - Kleding - Wonen - Elektronica - Vrije tijd - Sport - Speelgoed

Interessante pagina’s