V&D Black Friday 2021

De Black Friday 2021 deals van V&D zijn nog onbekend. Rond vrijdag 19 november starten de eerste deals. Check deze pagina dan opnieuw!

De voordelen van shoppen bij V&D

Gratis verzending vanaf 20.- euro
Gratis retourneren
Het warenhuis voor de hele familie

V&D Black Friday

V&D is back! Sinds 2018 is het Nederlandse warenhuis voor de hele familie weer terug online en wel in een nieuw jasje! Iedereen kan bij de webshop terecht, of je nu jong, oud, een actieve sporter of een huisdierliefhebber bent. Tijdens de V&D Black Friday aanbiedingen kunnen wij dus allemaal genieten van heerlijke kortingen op het brede assortiment.

Voorspellingen voor V&D Black Friday 2021

Tijdens de Black Friday feestdagen ontvang je bij het warenhuis veel kortingen op verschillende productcategorieën. We verwachten dat de aanbiedingen voor Black Friday 2021 net zo spannend worden. Vorige jaren ontving je bijvoorbeeld 20% korting op de Lucardi cadeausets, 50% korting op alles van Steps of 15% korting op de Vero Moda shop. Dus er is keuze voor iedereen!

Wanneer zijn de Black Friday acties?

Voorgaande edities golden de Black Friday acties het gehele weekend. Dus geen Black Friday, maar Black weekend. Voor Black Friday 2021 geldt dan dat de deals starten op vrijdag 26 november en doorlopen t.e.m. zondag 28 november. Dus wees er wel snel bij!

Relevante productcategorieën

Fashion - Kleding - Wonen - Elektronica - Vrije tijd - Sport - Speelgoed

Interessante pagina’s