Vanilia Black Friday 2021

De Black Friday 2021 deals van Vanilia zijn nog onbekend. Rond vrijdag 19 november starten de eerste deals. Check deze pagina dan opnieuw!

De voordelen van shoppen bij Vanilia

Gratis verzending boven de €50,-
Levering
2-5 werkdagen
Reparatie-service

Black Friday Vanilia

Vanilia biedt unieke fashion met een oog voor duurzaamheid. Het merk verkoopt o.a. blouses, jurken, broeken, sweaters en schoenen. Wanneer je zin hebt je hele kast te vernieuwen met nieuwe outfits. Dan raden wij je aan te wachten tot de Black Friday deals in november. Dan scoor je namelijk veel korting op de mooiste fashion.

Voorspellingen voor Vanilia Black Friday 2021

Vanilia organiseert leuke aanbiedingen tijdens Black Friday. Maar ook externe winkels blijven niet achter met het aanbieden van kortingen op het merk. Winkels om tijdens Black Friday 2021 in de gaten te houden zijn: de Bijenkorf en Zalando. Deze winkels verkopen ook veel Vanilia producten en geven tijdens Black Friday ook vaak een mooie korting weg.

Wanneer is Vanilia Black Friday 2021?

We weten eigenlijk wel zeker dat de acties van Vanilia tijdens Black Friday 2021 ook weer het gehele weekend gaan gelden. Dit betekent dat het startschot gaat klinken op vrijdag 26 november en dat op zondag 28 november alle deals weer aflopen.

Vanilia Black Friday deals van eerdere edities

De afgelopen twee jaar heeft Vanilia de volgende twee acties georganiseerd:

  • Tot 50% korting op een geselecteerd aanbod;
  • Tot 30% korting op geselecteerde items.

Vanilia sale

Natuurlijk wordt er niet alleen tijdens Black Friday korting gegeven bij Vanilia. Er wordt ook tijdens de sale extra korting gegeven op heel veel items. Alle sale is terug te vinden in ons online overzicht. Zoek nu alvast jouw favorieten uit zodat jij deze in de sale voor een mega leuke prijs kunt aanschaffen!

Huidige deals en acties

Bekijk de huidige aanbiedingen nu al tussen onze productdeals of in ons winkeloverzicht. Vind er bijvoorbeeld de sale die er nu op dit moment georganiseerd wordt.

Relevante productcategorieën

Kleding - Damesmode - Sneakers

Interessante pagina's