Black Friday Sanitair
Sanitair Black Friday Productfoto

Sanitair Black Friday 2024

Sanitair is eigenlijk een verzamelnaam voor alle producten die te maken hebben met persoonlijke hygiëne. Dus sanitair is een must voor iedereen! En daarbij zijn de Black Friday sanitair deals ook voor iedereen interessant! Dus neem zeker een kijkje!

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday sanitair

Sanitaire producten zijn op veel verschillende plekken te vinden. Maar je vindt sanitair natuurlijk het meest in de badkamer. Tegenwoordig kun je veel sanitair online bestellen. Zo kun jij je rustig verdiepen in het aanbod zonder verkooppraatjes. Een bad, toilet of douche zijn niet goedkoop, maar tijdens de Black Friday acties ontvang je mooie kortingen. 

Voorspellingen voor Black Friday 2024 sanitair

Vorige jaren ontving je speciaal tijdens Black Friday 60% korting op matzwarte producten bij de Douche Concurrent. Daarnaast ontving je o.a. bij Saniweb een extra 10% korting op de 25 spectaculaire deals van dit kortingsfestijn. We verwachten voor Black Friday 2024 dan ook enorm veel mooie winkelacties en deals! Zin in!

Black Friday deals van eerdere edities

We kijken terug naar sanitair deals van voorgaande edities:

– Tot €500,- extra korting op badkamerartikelen bij X20 Badkamers;

– Tot 50% korting op badkamerartikelen bij wehkamp;

– 10% korting op badkamermeubel Solid Surface BWS bij Tegeldepot;

– 50% korting op de badkamermeubelset Hera bij Karwei.

Huidige deals en acties

Wanneer je nu al klaar bent om je badkamer te renoveren. Of het wordt toch echt tijd om die lekkende wasbak te vervangen. Bekijk dan ons winkel– en dealoverzicht voor huidige sanitair aanbiedingen.