Black Friday JBL Header
producten JBL

JBL Producten

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Als je aan audioproducten denkt, denk je hoogstwaarschijnlijk ook snel aan het merk JBL. Dat is ook niet gek, want dit fantastische merk heeft prachtige producten voor een hoge kwaliteit. Check daarom hier alle JBL productdeals en geniet van extreem hoge kortingen!

JBL Bar 1300X Black Friday

De JBL Bar 1300X is zeker niet JBL’s eerste soundbar, maar absoluut wel eentje om uit te lichten. Het is een fantastische speaker met een hoge audiokwaliteit. De Bar 1300X bestaat uit een soundbar en twee afneembare luidsprekers. Deze luidsprekers hebben een eigen batterij en kunnen dus 10 uur achter elkaar wireless gebruikt worden. Hierdoor kun je ze overal neerzetten waar je wilt en krijg je een waanzinnig 3D effect. Wanneer ze weer opgeladen moeten worden, plug je ze simpelweg weer in de soundbar. Kortom, een hele mooie optie wanneer je op zoek bent naar een soundbar met 3D ervaring. Check deze pagina rondom Black Friday en scoor ze voor een mooie prijs!

JBL Endurance Peak 3 Black Friday

In februari 2023 verschenen de JBL Endurance Peak 3 oortjes op de markt. Dit zijn dé perfecte wireless oortjes voor je intense workouts. De earhooks zorgen er namelijk voor de dat earbuds niet uit je oren vallen wanneer je je hardlooprecord aan het zetten bent of een heerlijke ronde aan het wielrennen bent. Denk je er aan om deze earbuds in huis te halen? Wacht dan zeker tot Black Friday en geniet van onwijs mooie aanbiedingen! Houdt daarvoor deze pagina goed in de gaten rondom het kortingsevenement.