Black Friday Wasmachines
Wasmachines

Wasmachines Black Friday 2024

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday wasmachine

Black Friday, een schitterende dag als je het ons vraagt. En aangezien het steeds populairder wordt in Nederland, zijn meerdere mensen waarschijnlijk van mening dat Black Friday de nodige aandacht verdient. Terecht, want het komt niet vaak voor dat winkels zó’n grote kortingen weggeven op gewilde producten. Zeker wanneer er lekkere deals zijn voor witgoed apparaten zoals vaatwassers en koelkasten, maar ook wasmachines! Afgelopen jaar hadden vooral BCC, Expert, MediaMarkt en Coolblue mooie wasmachines tussen de Black Friday aanbiedingen staan. Das fijn! Heel fijn zelfs! Maar hoe weet je nu welke wasmachine voor jou geschikt is? Laten we je daar even een handje bij helpen.

Type wasmachine

Stap 1. Maak de keuze in het type wasmachine wat je graag zou willen. Dan kom je namelijk al een heel eind. Zo heb je de keuze uit een voorlader en een bovenlader. Kijk, dat zijn maar twee opties. Een keuze maken moet dan niet zo moeilijk zijn toch? Dit gaat puur om de keuze of je de deur aan de bovenkant of voorkant wilt hebben. That’s it. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om een was- droogcombinatie te nemen, dan wast én droogt hij je kleren. Dát is nog eens luxe.

Vulgewicht

Ja en dan stap 2, bepalen hoeveel vulgewicht je wilt. Dat is voor veel mensen vaak een lastige, want hoe weet je nu hoe groot je wastrommel moet zijn? No worries, daar is een handige richtlijn voor. Over het algemeen wordt het volgende per huishouden geadviseerd:

  • Huishouden van 1 tot 2 personen – 7 kilo
  • Huishouden tot 4 personen (waaronder 1 of 2 kinderen) – 8 kilo
  • Huishouden van 5 of meer (waaronder 3 of meer kinderen) – 9 kilo of meer

Toeren

De toeren van een wasmachine geven aan hoeveel rondjes hij draait per minuut. Zo heb je wasmachines met een maximaal toerental van 1200, 1400 en 1600 toeren. Over het algemeen geeft dit aan hoe droog jouw was eruit komt. Maar een wasmachine met een toerental van 1200 hoeft niet minder goed te zijn dan eentje met 1600 toeren. Je kiest voor 1600 toeren wanneer je graag je beddengoed droger uit de was wilt hebben. Of wanneer je veel gebruik maakt van de wasdroger. Het centrifugeren van de wasmachine kost namelijk minder energie dan de wasdroger, dus het loont wanneer de wasmachine kleding droger aflevert. Maar over het algemeen worden de meest wasmachines met een toerental van 1400 verkocht.

Merken

Elk merk heeft zo zijn eigen fabrikant welke gebruik maakt van bepaalde materialen. Dit heeft invloed op de levensduur van je wasmachine. Het is dus zeker goed om te kijken naar welk merk wasmachine je tijdens Black Friday wilt aanschaffen. De merken welke het hoogste scoren op kwaliteit en levensduur zijn; Miele, Bosch, Siemens en AEG.

Mis geen enkele Black Friday deal!

Wanneer je stilstaat bij deze vier punten, zijn wij ervan overtuigd dat je al een heel eind op weg bent in het maken van de beste keuze. Voor de rest is het natuurlijk belangrijk om de beste Black Friday wasmachine deal te scoren. Meld je hiervoor aan voor onze nieuwsbrief. Dan ontvang jij vóór Black Friday een mailtje met de beste Black Friday wasmachine deals op een rij. Zo weet jij zeker dat je geen waanzinnige korting aan je voorbij laat gaan.