Expert Black Friday 2024

Black Friday Expoert
De Black Friday 2024 deals van Expert zijn nog niet bekend! Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij Expert

Opnieuw gekozen tot Beste Winkelketen Elektronica 2022-2023 | Met 140 lokale winkels in Nederland altijd één Expert in de buurt | Gratis bezorging bij bestellingen vanaf €25,- | Beoordeeld met een 8,8 door ruim 61.000 klanten

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Black Friday Expert: Hoge kortingen op elektronica!

Vorig jaar tijdens Black Friday was er bij Expert 40% korting op tv's, speakers en nog veel meer. Voor het kopen van elektronica nemen veel mensen de tijd. Logisch natuurlijk, want het gaat vaak om een forse investering. Een nieuwe wasmachine, tv, smartphone of laptop is zelden een kleine investering. Maar juist op deze producten kan ook fors worden bespaard. Tientallen procenten korting op elektronica levert namelijk een leuk bedrag aan korting op. Black Friday is dé gelegenheid om bij elektronicaketen Expert van dit soort hoge kortingen te profiteren. Het afgelopen jaar gaf Expert gedurende 8 dagen, tot 40% korting op topmerken als Sonos, Samsung, JBL, Philips en Acer +.

"Black Friday" vraag je je af? Dit fenomeen zorgt in de Verenigde Staten elk jaar weer voor knotsgekke toestanden in en voor diverse winkels. De vrijdag na Thanksgiving (op de vierde donderdag van november) verlagen de meeste winkels de prijzen van sommige producten met soms wel tientallen procenten. Een televisie van €1.000,- kost dan opeens nog maar €600,- of €700,-. Voor wie al langer de aanschaf van zo'n product overwoog is dit hét moment om toe te slaan.

Expert aanbiedingen

In Nederland was het natuurlijk al prima winkelen bij Expert. Al blijft de prijs bij elektronica altijd een struikelblok. Tijdens Black Friday wordt dit struikelblok weggenomen. Want hoewel niet elk product wordt afgeprijsd, is er in elke categorie wel iets met grote korting verkrijgbaar. Wie het niet uitmaakt waarmee hij precies de winkel uitloopt, slaagt tijdens Black Friday 2024 dus altijd.

Wellicht ben jij wel naar iets specifieks op zoek. Een bepaalde smartphone of gameconsole op iemands verlanglijstje, bijvoorbeeld. De feestdagen komen er immers aan. Dan wil je het liefst van tevoren weten welke producten straks bij Expert in de aanbieding zijn. Daarbij helpen wij je. Black Friday kortingen worden in de regel pas héél kort van tevoren aangekondigd en de betreffende artikelen zijn vaak ook snel weg. Dankzij de nieuwsbrief weet jij echter als eerste welke producten Expert met hoge korting aanbiedt.

Relevante productcategorieën

Witgoed - Laptops - Gaming

Interessante pagina's