Winkel header

adidas Black Friday 2020

Black Friday adidas
adidas
20% korting op geselecteerde items
Gebruik deze kortingscode:Naar deals
Nu geldig
Black Friday adidas
20% korting op geselecteerde items
Gebruik deze kortingscode:
Naar deals

adidas Black Friday 2020

Vrijdag 27 november 2020 is het weer Black Friday. Na verwachting zijn de deals aan het begin van de Black Friday week bekend.


Huidige actie:

Bij Adidas profiteer je elke week van 20% korting op geselecteerde items. Vul de code 'WEEKLY20' in en sla je slag!

De voordelen van shoppen bij adidas

Gratis bezorging bij bestellingen vanaf €25,-
Voor bestellingen onder de €25,- betaal je enkel €1,99 aan verzendkosten

Black Friday adidas

Oorspronkelijk een sportmerk, maar tegenwoordig vooral een lifestyle. Er zijn weinig mensen die geen adidas producten bezitten en genoeg die er heel veel van hebben. Met name voor die laatste groep zijn kortingsacties van adidas erg interessant. Vlak voor de feestdagen, op Black Friday, stunten diverse winkelketens met de prijzen van hun adidas artikelen. Dankzij onze nieuwsbrief mis jij daar niets van.

De Nederlandse consument is dol op korting. Daarin staat hij niet alleen, want op Black Friday wordt er in de Verenigde Staten letterlijk gevochten om de koopjes. Dat gaat voor jou wellicht wat ver. Maar met die koopjes is natuurlijk niks mis. Natuurlijk kun je daar ook van profiteren zonder te vechten. Dat doe je door slim te anticiperen. Zo weet je van tevoren dat Black Friday de dag ná de vierde donderdag van november (Thanksgiving) valt. In die periode moet je dus extra scherp zijn op adidas acties.

Aanbiedingen vorig jaar

Vorig jaar was adidas op dreef tijdens Black Friday. Zo kon je 65% korting krijgen op honderden sneakers, schoenen, vesten en nog veel meer. 

Adidas aanbiedingen

Steeds meer Nederlandse winkels doen mee aan Black Friday. Zowel met hun fysieke winkel als met hun online winkel. Jij scoort dus vesten, sneakers, voetbalschoenen en al je andere adidas benodigdheden met tientallen procenten korting. Tenminste, als niemand je voor is. De spectaculaire Black Friday kortingen hebben namelijk één nadeel: ze lopen vrijwel altijd maar heel kort. Soms maar een dag of zelfs een paar uur. Vaak worden ze ook pas kort van tevoren aangekondigd. Heb je een verlanglijstje met specifieke adidas producten? Dan kun je niet op goed geluk naar de winkel gaan.

Hét overzicht van adidas-kortingen

Onze nieuwsbrief houd je op de hoogte van alle Black Friday kortingen van adidas. Is een bepaald product sterk afgeprijsd? Dan weet jij dat via ons als eerste. Aarzel daarom niet en schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief. Zo haal je spotgoedkoop alle adidas cadeaus in huis voor de feestdagen.

Relevante productcategorieën

Sport - Fashion - Schoenen 

Interessante pagina's