Street One Black Friday 2022

De Black Friday 2022 deals van Street One zijn helaas nog niet bekend. Vanaf 18 november 2022 starten de meeste aanbiedingen. Bekijk deze pagina dan opnieuw om alle Black Friday deals te bekijken.

De voordelen van shoppen bij Street One

Gratis retourneren
6 weken retourrecht
2 dagen verzendtijd
Verzending vanaf 0,99 euro

Black Friday Street One

Street One is één van de succesvolste Young-Fashion merken voor dames. In de online shop vind je altijd leuke en trendy mode voor vrouwen. Het assortiment varieert van T-shirts, tops en blouses tot en met rokken, jurken, jeans en broeken. Daarnaast hebben ze ook natuurlijk bijpassende accessoires voor verschillende gelegenheden. De kleding van Street One heeft al een fantastische prijs-kwaliteit verhouding, maar met de Black Friday Street One aanbiedingen worden de prijzen nog fantastischer.

Voorspellingen voor Black Friday 2022 Street One

Street One organiseert ieder jaar verschillende toffe deals en daarom verwachten wij voor Black Friday 2022 ongeveer zo’n zelfde soort aanbiedingen als voorgaande jaren. Zo ontving je bijvoorbeeld afgelopen jaren 20% korting op de gehele collectie. We verwachten dat Street One dit jaar weer met deze kortingen gaat strooien.

Wanneer zijn de Black Friday 2022 acties?

Naar verwachting start de Black Friday actie op vrijdag 25 november en loopt deze actie weer af op Cyber Monday, op 28 november. Deze data wordt voorspelt, omdat dit ook de looptijd is geweest van de voorgaande acties van deze winkel.

Relevante productcategorieën

KledingFashion - Sieraden

Interessante pagina’s