HelloTV Black Friday 2024

Black Friday HelloTV
De Black Friday 2024 deals van HelloTV zijn nog niet bekend! Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij HelloTV

De grootste TV-winkel van NL | Gratis bezorging | 12 winkels | Gratis bezorging

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Black Friday HelloTV (voorheen PlatteTV)

Er is niets fijners dan na een lange, vermoeiende dag op de bank te ploffen en te genieten van je favoriete tv show of Netflix serie. Een goede, nieuwe TV maakt deze activiteit nog een tandje leuker natuurlijk. Zeker wanneer je deze op de kop hebt geslagen met een fikse korting. Daarom ons advies om alert te zijn op Black Friday, dé dag waarop winkels heel veel populaire producten scherp afprijzen. Zo ook schitterende televisies door o.a. de winkel HelloTV. Afgelopen editie gaven zij korting op OLED TV's en 22 tot 28 inch TV's, maar ook op draadloze speakers en soundbars! En dit voor maar liefst vier dagen lang, namelijk van Black Friday t/m Cyber Monday. Waarmee HelloTV ons tijdens Black Friday 2024 gaat verwennen is nog niet bekend, maar wij verwachten dat dit weer net zo'n toffe actie gaat zijn als het afgelopen jaar.

Over HelloTV

Zoals de naam al zegt staat HelloTV, voorheen PlatteTV, voor jou klaar wanneer je opzoek bent naar een nieuwe televisie. Zo kun je er terecht voor een OLED TV, een 4K Ultra HD TV, budget TV's, Smart TV's XXL TV's en nog veel meer. Maar wat de naam niet verklapt is dat ze ook een aantrekkelijk aanbod hebben in soundbars, receivers en draadloze speakers. Hiermee maak je je televisie ervaring compleet. Om het assortiment te bekijken kun je surfen op hun website, maar je bent ook meer dan welkom in een van de winkels. De HelloTV winkel is te vinden in Amsterdam, Arnhem, Breda, Doesburg, Doetinchem, Eindhoven, Naarden, Nijmegen, Utrecht en Zoeterwoude. Het maakt niet uit waar je de producten bewondert, tijdens Black Friday kom je op elke locatie aan je trekken.

Ontvang de nieuwsbrief met de beste deals

Wil je er zeker van zijn dat je Black Friday niet per ongeluk mist en wil je op de hoogte blijven van de beste deals? Dan adviseren wij je om je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Vervolgens ontvang jij rond Black Friday op 29 november 2024 van ons mail met de mooiste acties en de laatste nieuwtjes. Zodat jij een fantastische Black Friday kunt ervaren en profiteert van de meest spectaculaire aanbiedingen! Meld je dus snel hier aan.

Relevante productcategorieën

Televisies - OLED TV - Smart TV - Elektro