Ziggo Black Friday 2024

Black Friday Ziggo
De Black Friday 2024 deals van Ziggo zijn nog niet bekend! Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij Ziggo

Internet, televisie & bellen voor in huis en onderweg | Overal in huis perfecte wifi | Altijd veilig online | Gratis overstapservice | Makkelijke instalatie

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Ziggo Black Friday

Ziggo is een aanbieder van tv, internet, en telefonie. Het is dus duidelijk dat er geen fysieke producten verkocht worden. Desondanks doet de winkel zeker mee met Black Friday. Tijdens de Ziggo Black Friday actie worden er messcherpe kortingen gegeven. Liefhebbers van o.a. sport en films kunnen dus hun kans pakken!

Voorspellingen voor Ziggo Black Friday 2024

Het is nog een grote verrassing wat Ziggo dit jaar voor Black Friday in petto heeft! Tijdens vorige Black Friday edities kregen klanten hoge kortingen op Ziggo pakketten! We verwachten een gelijkwaardige actie voor Black Friday 2024.

Wanneer is Ziggo Black Friday 2024?

Naar verwachting start de Black Friday 2024 op woensdag 27 november en loopt de actie door tot Cyber Monday, op 2 december. Houd Ziggo dus tijdens deze periode in de gaten.

Ziggo Black Friday deals van eerdere edities

Hierbij een terugblik naar toffe deals van vorige jaren:

- alle pakketten, die op liepen tot €87,50, voor €39,95 voor alle klanten gedurende 6 maanden;

- alle Ziggo Sport kanalen gratis tijdens het Black Friday weekend;

- 1 pakket van €52,- voor €29,95 gedurende 6 maanden;

- En natuurlijk een stuk meer leuke acties!

Andere interessante Ziggo aanbiedingen

Op de website van Ziggo vind je altijd toffe aanbiedingen, zoals een gereduceerd maandtarief in de eerste maanden of bijvoorbeeld 12 maanden gratis Ziggo Sport en Movies & Series XL. Deze lopende aanbiedingen zijn terug te vinden in ons winkeloverzicht.

Ziggo webmail

Ziggo heeft een eigen e-mail platform. Hiermee kun je altijd en overal bij je e-mail, of je nu thuis of onderweg bent. Kortom, je kan je bestanden altijd terugvinden, beheren en versturen in de Ziggo mail.

Ziggo GO

Met Ziggo GO kun je overal in Europa tv kijken wanneer je verbonden bent met het internet. Je kunt online tv kijken op je pc, laptop, tablet en mobiel. Daarnaast kan er ook offline gekeken worden via Ziggo Replay. Een leuk pluspunt dus wanneer je je bij Ziggo aansluit!

Ziggo Sport

Met Ziggo Sport kijk je live alle wedstrijden die je op sportgebied absoluut niet wilt missen. Dit kanaal is gratis voor klanten met een digitale tv. Met andere woorden, nog een reden om bij Ziggo aan te sluiten.

Black Friday producten

Ziggo staat ook wel bekend om het aanbieden van tv, internet en telefonie. Er zijn daarmee verschillende opties aan te schaffen. Als je bijvoorbeeld geen vaste telefoonlijn wilt, kun je ook alleen kiezen voor Internet & Tv. Bekijk daarom alle mogelijke opties op de Ziggo website.

Huidige deals en acties

Wanneer je nu al een leuke film wil uitzoeken of de belangrijkste voetbalwedstrijden wil terugkijken, check dan alvast ons deal – en winkeloverzicht voor de huidige aanbiedingen.

Relevante productcategorieën

Apple iPhone - Samsung Galaxy - OnePlus - Sim Only

Interessante pagina's