Winkel header

Ziggo Black Friday 2019

De actie van Ziggo voor Black Friday 2020 is helaas nog niet bekend.

De voordelen van shoppen bij Ziggo

Internet, televisie & bellen voor in huis en onderweg
Overal in huis perfecte wifi
Altijd veilig online
Niet helemaal wat je zoekt? Geeft niks want we hebben meer!
Naar winkels

Black Friday Ziggo

Het afgelopen jaar bood Ziggo 6 dagen lang, korting op een alles-in-1 pakket. De eerste 6 maanden betaalde je voor een alles-in-1 pakket maar €29,95 per maand! Met de feestdagen zie je graag veel cadeaus onder de kerstboom en goedgevulde schoenen. Maar met name wat oudere kinderen zijn net zo blij met cadeaus die je niet kunt vasthouden. Wat te denken van een royaal zenderpakket van Ziggo, met diverse extra sportzenders? Dankzij de Black Friday aanbiedingen van Ziggo kijk je straks voor een spotprijsje naar live sportduels en Formule 1.

Black Friday of "Zwarte Vrijdag" kennen we vooral van de totale chaos die het in Amerikaanse winkels veroorzaakt. Grote massa's die de opening van een winkel afwachten en mensen die letterlijk vechten om het laatste koopje. Traditioneel stunten Amerikaanse winkels op de vrijdag na de vierde donderdag van november (dan is de feestdag Thanksgiving) met de prijzen. Dat betekent kortingen van wel tientallen procenten. En hoewel mensen vaak niet van tevoren weten wat is afgeprijsd, weet natuurlijk iedereen dat het Black Friday is en dat er gescoord kan worden met hoge kortingen.

Black Friday Ziggo deals

De producten van Ziggo kan je natuurlijk niet vastpakken en ze worden ook al niet in een fysieke winkel verkocht. Je hoeft er dus niet om te vechten. Dat betekent niet dat Ziggo niet meedoet aan Black Friday 2019. Ook deze aanbieder van tv, internet en telefonie komt met messcherpe kortingen tegen de feestdagen. Extra snel internet en ruime zenderpakketten met royale extra's behoren tot het aanbod. Liefhebbers van onder meer sport en films pakken hier hun kans.

Om er zeker van te zijn dat je die kans ook pakt, is het zaak op tijd te weten van deze kortingen. Want zoals alle Black Friday kortingsacties worden deze pas kort van tevoren bekendgemaakt. Ook de looptijd is kort. Wil jij straks extra snel internet, meer sport of een ruim aanbod films onder de kerstboom? de nieuwsbrief geeft een overzicht van alle Ziggo deals.

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en weet als eerste welke Black Friday kortingen Ziggo voor jou in het verschiet heeft.