Bruna Black Friday 2024

Black Friday Bruna
De Black Friday 2024 deals van Bruna zijn nog niet bekend! Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij Bruna

De populairste boeken | Gratis afhalen in de winkel | Gratis bezorging bij bestellingen vanaf €19,95 | Vóór 22.00 uur besteld, morgen in huis

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Bruna Black Friday

Bruna is de marktleider op het gebied van (kinder-)boeken, dagbladen, tijdschriften en wenskaarten. Daarnaast verkoopt de winkel ook schrijfwaren, staatsloten, cadeau- en schoolartikelen. Tijdens de Bruna Black Friday deals ontvang jij op de bovenstaande producten hele mooie kortingen. Zorg dus dat jij je slag slaat!

Voorspellingen voor Bruna Black Friday 2024

Tijdens voorgaande edities liepen de kortingen hoog op bij Bruna. Zo ontving je bijvoorbeeld 70% korting op boeken, speelgoed en spellen. We verwachten voor Black Friday 2024 dat deze categorieën weer flink afgeprijsd gaan worden.

Wanneer zijn de Black Friday 2024 acties?

Black Friday 2024 breekt aan op vrijdag 29 november en hierbij begint de actie ook bij Bruna. Deze aanbieding gaat hoogstwaarschijnlijk vier dagen gelden. Dit betekent dat de Black Friday actie weer afloopt op maandag 2 december, ook wel Cyber Monday genoemd.

Bruna Black Friday deals van eerdere edities

We blikken terug naar de Black Friday deals van voorgaande edities:

  • Tot 70% korting op boeken, speelgoed en spellen;
  • Tot 50% korting op spellen en puzzels;
  • En tot 30% korting op verschillende boeken, zoals Guinness World Records 2020 of de Oorsprong van Dan Brown.

Bruna openingstijden

Er is altijd wel een Bruna bij jou in de buurt. Bruna heeft in Nederland circa 275 winkels en deze winkels hebben ongeveer dezelfde openingstijden. Bijna alle vestigingen openen om 9 uur en sluiten hun deuren weer op 6 uur s ’avonds. Er zijn een aantal uitzonderingen die de deuren al openen om half 9 s ’ochtends, zoals de Bruna Oss en de Bruna Vlijmen.

Huidige deals en acties

Ben je nu al op zoek naar een goed boek of spel? Bekijk dan de huidige deals in ons winkeloverzicht!

Relevante productcategorieën

Vrije Tijd 

Interessante pagina's