Black Friday wasdroger
Wasdrogers

Wasdrogers Black Friday 2024

Kleine wasjes, grote wasjes. Elk huishouden ontsnapt niet aan het doen van de was. Waar de één het een leuk huishoudelijk klusje vindt, stelt de ander het doen van de was het liefst zo lang mogelijk uit. Eén keer in de 6-8 jaar is het tijd om een nieuwe wasmachine en wasdroger aan te schaffen. Maar omdat je deze aankoop dus niet zo vaak doet, weet je misschien niet veel over deze apparaten. Welk merk is nou echt goed? Waar moet je op letten bij de aankoop van een wasmachine en droger? Black Friday Nederland vertelt je op deze pagina de belangrijkste dingen die je moet weten wanneer je een droger aanschaft. Daarnaast kun je hier alle wasdroger Black Friday deals vinden die ingaan vanaf 29 november 2024.

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday Wasdrogers – Trommelinhoud hangt af van jouw huishouden

Het eerste waar je op moet letten bij de aanschaf van een wasdroger is de trommelinhoud. Deze verschilt namelijk per apparaat. Is jouw huishouden groot? Woon je met meer dan vijf personen in huis? Dan is het handig om te kiezen voor een grotere trommelinhoud. Zo zorg je ervoor dat veel was in één keer gedroogd kan worden en je niet de wasbeurten moet inplannen. Een normale trommelinhoud zit rond de 6-7 kilo. Dit is voor een huishouden tot 5 personen meer dan voldoende. Naast de trommelinhoud is het energieverbruik een belangrijk punt. Op het energielabel kun je zien binnen welke categorie de droger valt. Hoe korter en hoe groener de streep is, hoe milieubewuster het apparaat. Wanneer je beschikt over een warmtepomp, dan kun je een blik werpen op de warmtepompdroger deals! Tot slot kun je natuurlijk kijken naar de verschillende merken en welk merk als beste wordt beoordeeld. Er zijn wasdrogers van Miele, Bosch, Siemens, AEG en Whirlpool. Wasdroger deals kun je tijdens Black Friday vinden bij een aantal (web)shops waaronder: Coolblue, Blokker, Bol en BCC.

Black Friday perfecte dag om droger te kopen

Black Friday? Misschien heb je wel geen idee wat dit is. Dit is de kortingsdag die in 2024 op 29 november wordt gevierd. Het vindt altijd plaats op de vrijdag na Thanksgiving en is inmiddels uitgegroeid tot internationale kortingsdag. Op deze vrijdag start het Black Friday weekend. Dit betekent dat de kortingen niet alleen plaatsvinden op vrijdag maar doorgaan tot de maandag. Deze maandag staat vervolgens bekend als Cyber Monday. Dé dag waarop alle online deals plaatsvinden. Ren naar de winkel voor alle te gekke witgoed deals en schaf dan jouw wasdroger aan! Goedkoper ga je dit product namelijk niet krijgen. Blijf op de hoogte door middel van de nieuwsbrief door precies te weten wat de beste deal is. Meld je hier aan!