PLAYMOBIL Black Friday 2024

Black Friday Playmobil
De Black Friday 2024 deals van PLAYMOBIL zijn nog niet bekend! Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij PLAYMOBIL

Meer dan 700 producten | Gratis bezorging bij bestellingen vanaf €20,- | Bezorgingbinnen 5 werkdagen

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Black Friday Playmobil: Tovert ook een glimlach op jouw gezicht!

Ken je ook nog zo'n verhaal uit je kindertijd over Playmobil poppetjes? Playmobil was en is nog steeds hét speelgoed voor kids tot en met 12 jaar. Er zijn weinig kinderen die het niet leuk vinden om met de plastic poppetjes te spelen en een hele droomwereld na te spelen. Voor jongens zijn er kastelen, ridders of dino's terwijl de meiden prachtige droomwerelden maken met de Magic, Spirit Riding of Family Fun collectie. Op zoek naar een sint- of kerstcadeau? Black Friday 2024 is dé kans om jouw kind een droomcadeau te geven! 

Over Playmobil

Playmobil is één van de merken die vlamt tijdens dé kortingsdag van het jaar: Black Friday. Daarnaast is Playmobil natuurlijk een perfect cadeau voor je kids, maar het kan soms nog best wel prijzig zijn. Daarom is Black Friday een goed moment om het favoriete Playmobil product voor je kind aan te schaffen. Het leuke is dat Playmobil voor ieder kind iets leuks heeft. Er zijn bijvoorbeeld dino, sand, city life, city actoin, family fun, history en space collecties. Je kunt dus speelgoed producten aanschaffen in elke mogelijke categorie. Wil je weten hoe jij zo goedkoop mogelijk Playmobil kunt aanschaffen tijdens Black Friday? Lees snel verder..

Check de laatste deals

Zo goedkoop mogelijk, dit kan tijdens Black Friday! Wij Nederlanders houden van koopjes en Black Friday Nederland helpt je graag om deze koopjes ook te vinden. Om het sint- of kerstcadeau aan te kunnen schaffen waar je kind naar op zoek is, is het handig je te abonneren op de nieuwsbrief van Black Friday Nederland. Je kunt in deze nieuwsbrief zelf aangeven welke Black Friday deals jij interessant vindt.

Relevante productcategorieën

Speelgoed - Baby