Booking.com Black Friday 2024

Black Friday Booking.com
De Black Friday 2024 deals van Booking.com zijn nog niet bekend! Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij Booking.com

Het grootste aanbod van prachtige accommodaties | 24/7 bereikbaar | Een groot aantal reviews per accommodatie

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Booking.com Black Friday

De missie van Booking.com is om het voor iedereen makkelijker te maken de wereld te beleven. Wij denken dat iedereen er wel aan toe is om er lekker op uit te gaan. Wanneer deze reis ook nog geboekt kan worden met leuke kortingen, kan er nog meer genoten worden van de vakantie. Houd daarom de Booking.com Black Friday in de gaten!

Voorspellingen voor Black Friday 2024 Booking.com

We verwachten dit jaar net zo een toffe aanbiedingen als de acties van vorige Black Friday edities. Vorige jaren kreeg je 40% korting op veel verblijven, vluchten en nog veel meer. Hoe leuk zou het zijn als Booking.com weer zulke deals organiseert!

Wanneer is Booking.com Black Friday 2024?

Naar verwachting start de Black Friday 2024 actie op woensdag 27 november en loopt de actie door tot Cyber Monday, op 2 december. De vouchers gelden dan natuurlijk voor een langere tijd. Vorig jaar golden de kortingen 4 dagen lang.

Booking,com Black Friday deals van eerdere edities

  • 40% korting op geselecteerde overnachtingen
  • 40% korting op geselecteerde vluchten
  • En natuurlijk nog meer!

Andere interessante Booking.com kortingen

Booking.com heeft naast Black Friday ook andere interessante kortingen. Het bedrijf werkt ook regelmatig met kortingscodes. Bijvoorbeeld 20% of €15,- korting op je boeking. De actieve kortingscodes zijn te vinden in ons winkeloverzicht en anders gewoonweg via Google.

Booking.com producten

Bij Booking.com boek je niet alleen overnachtingen. Er kunnen ook vluchten, taxi’s, auto’s en attracties geboekt worden. De organisatie heeft een groot assortiment aan leuke activiteiten en reizen.

Huidige deals en acties

Wij begrijpen goed dat je niet kan wachten op Black Friday om er eventjes tussenuit te knijpen. Daarom kun je de huidige winkelacties en aanbiedingen in ons deal- en winkeloverzicht bekijken.

Relevante productcategorieën

Vakanties - Hotels

Interessante pagina's