Lush Black Friday 2022

De Black Friday 2022 deals van Lush zijn helaas nog niet bekend. Vanaf 18 november 2022 starten de meeste aanbiedingen. Bekijk deze pagina dan opnieuw om alle Black Friday deals te bekijken.

De voordelen van shoppen bij Lush

Fresh handmade cosmetics
Retour mogelijkheden

Black Friday Lush: Goodies voor jouw huid

Je loopt in de stad en ruikt een lekkere geur maar je hebt geen idee waar het vandaan komt. Dan kijk je opzij en zie je tientallen mensen in een zeep-store staan. Waarschijnlijk is dit dan Lush. Eén van de up-coming winkels in Nederland die we helemaal te gek vinden. In de winkel kun je tientallen zepen uitproberen en medewerkers vertellen je precies hoe het is gemaakt en wat het doet voor je huid. Ieder persoon heeft wel zulke goodies nodig. Houd daarom 25 november goed in de gaten, want tijdens de kortingsdag Black Friday kun je ongetwijfeld leuke deals van Lush verwachten!

Black Friday. Misschien popt het beeld wel op van rennende mensen in een winkel om dé deal van de dag te bemachtigen. Ja, over die dag hebben we het. Gelukkig is het in Nederland een stuk minder hysterisch. Winkels beginnen vaak eerder met hun deals en gaan door tot de online koopjesdag, Cyber Monday. Hierdoor heb je alle tijd om goed na te denken over jouw favoriete producten en het beste aan te schaffen, geen gehaast dus. Toch is het wel belangrijk om je goed in te lezen. Er doen namelijk steeds meer shops mee met deze kortingsdag. Eén van deze shops is Lush: een Brits cosmeticamerk dat zich bezighoudt met het diervriendelijk en duurzaam produceren van cosmetica artikelen.

Lush: de beste cosmetica-artikelen zonder plastic

Lush staat bekend om hun verpakkingsvrije skincare collectie. Dit cosmetica-keten zet zich in voor een vermindering van plastic en het creëren van een schonere, groenere levensstijl. Dit doen ze al wereldwijd met meer dan 1.000 filialen. Heb je producten nodig voor je huid? Wacht even tot Black Friday 2022 want dan kun je jouw favo product goedkoper aanschaffen dan ooit. Je vindt bij Lush bijvoorbeeld showergels, bath oils, zepen, scrubs, parfums lib-scrubs, balsems en nog veel meer. Alles is erop gericht om jouw huid dé perfecte reiniging te bieden die het nodig heeft. Houd Lush in de gaten, maak een verlanglijstje en jij hebt het cosmetica-item dat bij je past in huis met Black Friday 2022!