Lounge by Zalando Black Friday 2024

Black Friday Zalando Lounge
De Black Friday 2024 deals van Lounge by Zalando zijn nog niet bekend! Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij Lounge by Zalando

Eenvoudige en gratis retour | Dagelijks nieuwe verkoopacties | Topmerken met kortingen tot 75% | Gratis en vrijblijvend aanmelden

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Lounge by Zalando Black Friday

Bij Zalando Lounge vind je de actuele collecties van de mooiste merken. Het assortiment bestaat uit accessoires, kleding en schoenen voor dames, heren en kinderen. Het online platform is een winkel waar je standaard profiteert van kortingen tot wel 75%. Tijdens Zalando Lounge Black Friday ontvang je dus extra kortingen bovenop de outletprijzen!

Voorspellingen voor Lounge by Zalando Black Friday 2024

Zalando Lounge organiseert spectaculaire Black Friday acties en we verwachten er ook dit jaar weer van te mogen genieten. Vorig jaar kreeg je tot 80% korting op de gehele online outlet collectie. Veel korting bovenop al mooie aanbiedingen, wauw!

Wanneer is Lounge by Zalando Black Friday 2024?

Naar verwachting start Zalando Lounge al vroeg met Black Friday 2024, namelijk met Pre-Black Friday deals. De actie start waarschijnlijk op woensdag 20 november en loopt dan door tot Cyber Monday, op 2 december.

Zalando Black Friday deals van eerdere edities

Een frisse terugblik naar toffe deals uit voorgaande jaren:
- Tot 70% korting bovenop de outletprijzen op alles online;
- Gratis verzending en €5,- korting op je bestelling;
- Shop alles onder de €15,-;
- 50% korting op geselecteerde artikelen.

Zalando Lounge kortingscode

Zalando Lounge heeft al ontzettende mooie kortingen. Maar dat is nog niet alles, de winkel werkt daarnaast ook met kortingscodes. Bijvoorbeeld een kortingscode waarmee je 10% korting krijgt op je bestelling. De actieve kortingscodes zijn te vinden in ons winkeloverzicht en anders gewoonweg op de Zalando Lounge website.

Zalando Lounge producten

Zalando Lounge biedt niet alleen kleding en schoenen aan, maar ook accessoires als riemen, horloges en rugzakken. De collecties zijn afkomstig van bekende merken, zoals Bronx, Esprit, Clarks en Converse. Deze merken zijn dan ook grote kansmakers voor Black Friday.

Huidige deals en acties

Wanneer je nu al in de mood bent om heerlijk online te shoppen, kun je de huidige kortingen vinden in ons winkel- en dealoverzicht!

Relevante productcategorieën

Fashion

Interessante pagina’s