Winkel header

Coolblue Black Friday 2020

De actie van Coolblue voor Black Friday 2020 is helaas nog niet bekend.

De voordelen van shoppen bij Coolblue

Je bestelling gratis thuisbezorgd
8 échte winkels
Gratis retourneren
Klantvriendelijkste webshop van 2018
Niet helemaal wat je zoekt? Geeft niks want we hebben meer!
Naar winkels

Black Friday Coolblue

Coolblue is één van de grootste webshops in Nederland en België. Bijna alles wat je kunt bedenken wat betreft elektronica kun je bij Coolblue krijgen. Het voordeel van deze webshop is de gratis verzending en het gratis retourneren. Coolblue doet 'alles voor een glimlach' en doet daarom ook zeker mee aan Black Friday! Het afgelopen jaar had Coolblue gedurende 5 dagen een selectie van bizarre Black Friday aanbiedingen! Heel veel elektronica werkt tegen hele aantrekkelijke prijzen aangeboden waarbij je kunt denken aan merken als Google, HP, Samsung, Bose en Sonos! Coolblue begint vaak ook eerder dan Black Friday met de deals. Houd de website dus goed in de gaten.

Profiteer van alle Coolblue aanbiedingen

Ben je al bekend met het fenomeen Black Friday? Dit is hét koopjesfestijn van het jaar waarop winkeliers uit alle hoeken en gaten proberen een goede deal te bedenken die aanslaat bij het publiek. Het is één grote concurrentiestrijd wie er de beste deal online zet. Het principe van Black Friday komt uit Amerika en wordt altijd gevierd op de vierde vrijdag van november. Dit is de dag na Thanksgiving.

Black Friday en Coolblue

Dit is pas het derde jaar dat Coolblue meedoet aan Black Friday, maar elk jaar in november bedenken ze weer een originele actie. Denk aan hoge kortingen op huishoudelijke producten als wasmachines, stofzuigers, thermostaten en weerstations. Behalve witgoed levert Coolblue ook elektronica als Smart tv's, beamers, speakers en Voice recorders. De looptijden van deze deals kunnen elk jaar weer variëren, dus houdt deze pagina goed in de gaten om er voor te zorgen dat je als eerste profiteert van de beste Coolblue aanbiedingen!

Geen enkele Coolblue deal missen

Om er zeker van te zijn dat je geen enkele Coolblue deal mist, kun je jezelf abonneren op de deal alerts. Deze Alerts geven je vóór en tijdens Black Friday 2020 regelmatig een update over de beste en laatste deals. Je kunt speciaal aangeven in welke deals jij geïnteresseerd bent zodat je alleen deals ontvangt die jij interessant vindt.