Coolblue Black Friday 2021

De Black Friday 2021 deals van Coolblue zijn nog onbekend. Rond vrijdag 19 november starten de eerste deals. Check deze pagina dan opnieuw!

De voordelen van shoppen bij Coolblue

Je bestelling gratis thuisbezorgd
10 échte winkels
Gratis retourneren
Beste webwinkel van 2019/2020

Black Friday Coolblue

Coolblue items in huis halen zonder daar de hoofdprijs voor te betalen? Dat kan tijdens Black Friday, ook wel eens Blue Friday genoemd in de Coolblue-wereld. Producten zoals laptops, wasmachines, koelkasten, stofzuigers en vaatwassers zijn hoogstwaarschijnlijk rondom dit kortings evenement scherp afgeprijsd, alles voor een glimlach! Zorg er daarom voor dat je de Black Friday Coolblue deals goed in de gaten houdt!

Voorspellingen voor Coolblue Black Friday 2021

Bij Coolblue profiteer je door het jaar heen voornamelijk van cashback acties. Tijdens Black Friday doen ze hier vaak een schepje bovenop met mooie aanbiedingen. Ook dit jaar verwachten wij populaire producten en merken met een unieke lage prijs. Denk hierbij aan merken zoals JBL, Philips, GoPro, Sonos, Sony en meer.

Wanneer is Black Friday Coolblue 2021?

In 2020 ging Black Friday bij Coolblue al vroeg van start, namelijk 7 dagen voor Black Friday. De actie liep door tot Cyber Monday. Naar verwachting geldt dit ook voor Coolblue Black Friday 2021 (19 november t/m maandag 29 november).

Coolblue Black Friday deals van eerdere edities

Een terugblik naar de Black Friday deals uit vorige jaren:

  • JBL Charge 4 van €141,99 naar €99,95 (30% korting)
  • GoPro 8 holiday bundle van €479,- naar €379,- (21% korting)
  • Arlo Netgear Pro 2 Duo Pack van €527,41 naar €399,- (24% korting)
  • Acer Chromebook 314 CB314-1HT-C6XM van €379,- naar €249,- (34% korting)
  • En nog veel meer!

Andere interessante Coolblue kortingen:

Coolblue Cashback

Coolblue heeft regelmatig vele cashback producten in het aanbod. Deze acties verlopen niet via Coolblue, maar via de fabrikant. Wel kun je na aankoop bij Coolblue op de webshop een aanvraagformulier invullen, waarna je het beloofde bedrag teruggestort krijgt. Kortom, een een actie die op terugwerkende kracht werkt, maar evengoed een mooi bedrag mee kunt besparen.

Wat onderscheidt Coolblue van de Mediamarkt en Bol.com?

Op het eerste oog lijkt het alsof Coolblue niet veel verschilt met de populaire webshops MediaMarkt en Bol.com. Maar wanneer je iets verder kijkt dan je neus lang is, blijkt Coolblue toch uniek te zijn. Zo doet Coolblue aan gratis bezorging, plaatsing en installatie betreft producten zoals koelkasten, wasmachines en tv’s. Onderscheiden ze zichzelf met leuke humor als tone of voice. En helpen ze de klant met uitgebreid advies in het gehele koopproces, zowel voor als na de aankoop van een product. Zo geven ze je graag de juiste richtlijnen om erachter te komen welke coolblue laptop of tv het best bij jou past. Kortom, Coolblue doet alles voor een glimlach.

Black Friday Coolblue producten

Coolblue heeft, zoals je wellicht wel weet, een enorm breed assortiment. Desondanks zijn er een aantal producten die er duidelijk bovenuit springen als we het hebben over populariteit. Zo wordt er bij Coolblue veel gezocht naar laptops, wasmachines, koelkasten, stofzuigers, vaatwassers, printers, smartphones, tablets, monitoren, smartwatches, iphone’s, televisies en niet te vergeten de Nintendo Switch. Deze producten zijn dan ook grote kansmakers betreft de Coolblue Black Friday deals van 2020.

Huidige deals en winkelacties

Kan je niet wachten op Black Friday 2021 en ben je nu al op zoek naar een mooie (product) deal of winkelactie? Check dan zeker even ons dealoverzicht en winkeloverzicht voor de huidige aanbiedingen!

Relevante productcategorieën

Apple - Laptops - Televisies - Elektronica - Gaming

Interessante pagina's