Black Friday Televisies
Televisies

TV Black Friday 2023

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday deals tv

Black Friday is een traditie die al jaren bestaat en welke van origine uit de Verenigde Staten komt. In de VS vieren ze namelijk Thanksgiving, welke altijd gevierd wordt op de vierde donderdag van november. De dag na deze feestdag zijn veel Amerikanen vaak vrij. Daarom is de vrijdag na Thanksgiving dé perfecte dag om de stad in te gaan op zoek naar leuke kerstkoopjes. Hierdoor is Black Friday ontstaan. En sinds enkele jaren is dit koopjesfestijn ook overgenomen door Nederland. Zodoende deden er afgelopen jaar meer dan 160 Nederlandse winkels mee aan Black Friday.

Wat zijn de beste televisie Black Friday 2023 deals?

Een goede manier om goedkoop een televisie aan de haak te slaan, is wachten tot 24 november 2023. Dit is namelijk dé dag waarop de koopjesgekte weer losbarst. Behalve echte koopjes, worden ook prijzige artikelen afgeprijsd. Dus ben je op zoek naar een nieuwe televisie? Neem dan een kijkje bij elektronica shops. Deze hebben namelijk ontzettend mooie tv deals tijdens Black Friday 2023

Welke Black Friday tv-deal past bij jou?

Wil je bijvoorbeeld naast live televisie ook films en series kunnen streamen met bijvoorbeeld de Netflix app? Dan is een Smart tv de beste keuze voor jou! Of wil jij de ervaring hebben van een thuisbioscoop? Dan is een tv met Ambilight heel gaaf! Zo’n tv verlicht namelijk de kleuren van jouw muur in de kleuren van de televisie, waardoor je beeld groter lijkt. Of vind je het belangrijk dat het beeldkwaliteit fenomenaal is? Dan raden wij je aan om een blik te werpen op de Black Friday Oled-tv deals.

Welke winkels hebben de beste televisies Black Friday 2023 deals?

De beste televisies deals zijn toch wel te vinden bij de grote webshops. Webshops als Coolblue, Amazon, Bol.com en MediaMarkt bewijzen ieder jaar toch de hoogste kortingen weg te geven op elektronica. 

Op de hoogte blijven van Black Friday televisie doe je zo!

En zo zijn er nog vele andere soorten televisies welke je in overweging kunt nemen. Bekijk daarom alle tv deals tijdens Black Friday. Om er zeker van te zijn dat je geen enkele deal mist, is het slim je te abonneren op onze nieuwsbrief. Via deze nieuwsbrief word je ruim van tevoren én tijdens de Black Friday periode op de hoogte gehouden van de beste deals. Bij het aanmelden voor deze nieuwsbrief kun je aangeven wat jouw interessegebied is, hierdoor krijg je precies de tv aanbiedingen aangeboden die jij interessant vindt, zoals een deal op een Ultra HD, een 4K tv, een LED tv, een Samsung QLED of op een Smart tv. Of je filtert op verschillende maten zoals een 55 inch of een 65 inch of op merken als Philips, Panasonic en Sony. Houd het overzicht goed in de gaten voor de beste aanbiedingen met hoge kortingen!