Wanneer is Black Friday 2021?
Vrijdag 26 november 2021
De beste deals
Handig, snel en overzichtelijk

Wanneer is Black Friday 2021?

Black Friday is dit jaar op vrijdag 26 november. Wat begon als een enkele dag vol met ongelofelijke aanbiedingen is tegenwoordig ook al uitgegroeid tot het genieten van meerdaagse deals. Zo beginnen er enkele winkels al met Pre-Black Friday deals vanaf Singles Day op 11 november. Toch organiseert het merendeel van de retailers Black Week aanbiedingen. Deze aanbiedingen starten vaak op maandag 22 november en lopen door tot Cyber Monday 2021, op maandag 29 november. Dit betekent dat je niet maar 1 dag geniet van scherpe prijzen, maar zeker 8 dagen!

Hoe kun je zelf achterhalen wanneer Black Friday is?

Hartstikke lekker natuurlijk zo’n kortingsdag, maar wanneer is “Zwarte Vrijdag” nu eigenlijk? Om daar antwoord op te geven, moeten we eerst kijken naar wanneer de Amerikaanse feestdag Thanksgiving wordt gevierd. Dit omdat Black Friday elk jaar op de dag na Thanksgiving plaatsvindt. Gelukkig is het zo dat Thanksgiving standaard op de vierde donderdag van november valt. Hierdoor is het goed vast te stellen wanneer dé kortingsdag in de komende jaren plaats gaat vinden.

De eerste deals van 2021 niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday 2021 datum

Dit jaar vieren de Amerikanen Thanksgiving op 25 november. Met deze kennis weten we dus dat Black Friday 2021 dit jaar gevierd wordt op vrijdag 26 november.

Pak je agenda er dus bij en markeer deze dag zodat je er niet meer omheen kan. Op deze manier weet je zeker dat je alle waanzinnige kortingen en aanbiedingen niet zomaar aan je voorbij laat gaan. Dat zou namelijk ontzettend zonde zijn. Daarbij is het goed om te weten dat verschillende winkels zó enthousiast zijn dat ze al eerder beginnen met het aanbieden van waanzinnige deals. Wees hier dus bewust van en houd je favoriete winkels in de hele week van 27 november goed in de gaten!

Data van de aankomende jaren

Wanneer we het rekensommetje van hierboven herhalen, weten we dat we in de aankomende jaren kunnen genieten van waanzinnige deals op de volgende data:

Zorg er dus voor dat je deze data ook alvast markeert in je agenda en er misschien wel een alarm voor instelt! Zo weet je zeker dat je in de aankomende jaren niet vergeet om te genieten van de waanzinnige kortingen en aanbiedingen. Want wie wordt er nou niet blij van mooie kortingen op jouw favoriete producten?

Check de beste Black Friday deals tijdens Black Friday 2021

Op zoek naar de mooiste Black Friday aanbiedingen en beste Cyber Monday deals voor dit jaar? Check dan onze product deals pagina of ga naar ons complete winkeloverzicht.