De aanbiedingen zijn al gestart, mis ze niet!

Wanneer is Black Friday?

Black Week 22-11 t/m 29-11
Black Friday is op 29 november

Wanneer is Black Friday 2024?

Dit jaar valt Black Friday 2024 op vrijdag 29 november 2024. Wat begon als een enkele dag vol met ongelofelijke aanbiedingen is tegenwoordig ook al uitgegroeid tot het genieten van meerdaagse deals. Zo beginnen er enkele winkels al met Pre-Black Friday deals vanaf Singles Day op 11 november. Toch organiseert het merendeel van de winkels Black Week aanbiedingen. Deze aanbiedingen starten vaak al op vrijdag 22 november en lopen door tot Cyber Monday 2024, op maandag 2 december. Hierdoor is Black Friday ook het perfecte moment om je Sinterklaas- en Kerstinkopen te doen!

De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Black Friday 2024

Black Friday 2024 (zwarte vrijdag) gaat bij veel winkels van start op vrijdag 22 november en loopt door tot Cyber Monday, op 2 december 2024. Hierdoor duurt Black Friday maar liefst 11 dagen. Dit betekent dus dat er een ruime week genoten kan worden van heel veel aantrekkelijke deals en de beste koopjes. Zo zijn er winkels die hun campagnes een week laten gelden of er zijn winkels die iedere dag een nieuwe dagdeal publiceren. Denk hierbij aan Nederlandse winkels als Bol, ICI Paris XL, Amazon en meer. Maar ook de Coolblue Black Friday acties zijn de moeite waard om in de gaten te houden voor de beste deal. Officieel is Black Friday 2024 op 29 november. En het kan ook zijn dat de retailer enkel Black Friday weekend viert, van Black Friday op 29 november t/m Cyber Monday 2 december. In dat geval heb je vier dagen om te genieten van alles wat de Zwarte Vrijdag te bieden heeft. Maar in de meeste gevallen vieren de winkels het zo lang mogelijk!

Hoeveel keer per jaar is Black Friday?

Black Friday wordt eenmaal per jaar gevierd. Toch staat vaak de hele maand november al in het teken van dit kortingsfestijn. Dit omdat sommige winkels al starten met het uitbrengen van deals vanaf 11 november. En de meeste winkeliers hun koopjes met grote kortingen door laten lopen t/m Cyber Monday. Dus met andere woorden, gedurende de maand november is online shoppen door alle flinke kortingen één groot feest.

Hoe kun je zelf achterhalen wanneer Black Friday is?

Hartstikke lekker natuurlijk zo’n kortingsdag, maar wanneer is “Zwarte Vrijdag” nu eigenlijk? Om daar antwoord op te geven, moeten we eerst kijken naar wanneer de Amerikaanse feestdag Thanksgiving wordt gevierd. Dit omdat Black Friday elk jaar op de dag na Thanksgiving plaatsvindt. Gelukkig is het zo dat Thanksgiving standaard op de vierde donderdag van november valt. Hierdoor is het goed vast te stellen wanneer dé kortingsdag in de komende jaren plaats gaat vinden.

Black Friday 2024 datum

Dit jaar vieren de Amerikanen Thanksgiving op 28 november. Met deze kennis weten we dus dat Black Friday 2024 dit jaar gevierd wordt op vrijdag 29 november.

Pak je agenda er dus bij en markeer deze dag zodat je er niet meer omheen kan. Op deze manier weet je zeker dat je alle waanzinnige kortingen en aanbiedingen tijdens Black Friday niet zomaar aan je voorbij laat gaan. Dat zou namelijk ontzettend zonde zijn. Daarbij is het goed om te weten dat verschillende winkels zó enthousiast zijn dat ze al eerder beginnen met het aanbieden van waanzinnige deals. Wees hier dus bewust van en houd je favoriete winkels in de hele week van 22 november goed in de gaten!

Data van de aankomende jaren

Wanneer we het rekensommetje van hierboven herhalen, weten we dat we in de aankomende jaren kunnen genieten van waanzinnige deals op de volgende data:

Zorg er dus voor dat je deze data ook alvast markeert in je agenda en er misschien wel een alarm voor instelt! Zo weet je zeker dat je in de aankomende jaren niet vergeet om te genieten van de waanzinnige kortingen en aanbiedingen. Want wie wordt er nou niet blij van mooie kortingen op jouw favoriete producten?

Check de beste Black Friday deals tijdens Black Friday 2024

Op zoek naar de mooiste Black Friday aanbiedingen en beste Cyber Monday deals voor dit jaar? Check dan onze product deals pagina of ga naar ons complete winkeloverzicht.

De eerste deals van 2024 niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.