Dyson Black Friday 2021

Het is Black Friday bij Dyson. Je ontvangt tot €300 korting op geselecteerde Dyson technologie. 

De voordelen van shoppen bij Dyson

Gratis bezorging en retour
30 dagen bedenktermijn
Achteraf betalen mogelijk
Prijs garantie

Dyson Black Friday

Dyson is een internationaal technologiebedrijf. Van zakloze stofzuigers tot aan hairstyling tools met intelligente warmtebeheersing. Dyson heeft het allemaal. Met de Dyson Black Friday tovert het bedrijf een enorme glimlach op jouw gezicht! Houd de deals dus in de gaten!

Voorspellingen voor Dyson Black Friday 2021

Wij verwachten ook dit jaar weer net zo’n leuke deals met Black Friday 2021 als vorige edities. Vorig jaar gaf Dyson maar liefst tot €100,- korting op Dyson technologie. Het is vooralsnog een verrassing wat de winkel dit jaar voor ons in petto heeft, maar wij kijken er al naar uit!

Wanneer is Dyson Black Friday 2021?

Naar verwachting start de actie op de donderdag voor Black Friday en loopt de actie door Cyber Monday 2021 (25 november t/m 29 november). 

Hoelang duurt Black Friday 2021 Dyson? 

De verwachting heerst dat er vijf dagen genoten kan worden van de beste Dyson Black Friday deals. Tijdens voorgaande edities kon je ook vijf dagen genieten van de kortingen op Dyson-technologie. 

Dyson Black Friday deals van eerdere edities

Een terugblik naar de Black Friday deals uit vorige jaren:

- Tot €150,- korting op geselecteerde Dyson technologie;

- Tot 30% korting op geselecteerde Dyson producten;

- En veel meer!

Wat zijn de beste Dyson Black Friday 2021 deals?

De beste Dyson deals worden toch echt wel bij Dyson zelf georganiseerd. Ze geven ieder jaar hoge bedragen aan korting weg op populaire producten, zoals stofzuigers. Winkels die je ook zeker in de gaten moet houden zijn o.a. Coolblue, Bol.com, Amazon en MediaMarkt. 

Hoeveel korting tijdens Black Friday 2021 Dyson?

Tijdens voorgaande Black Friday edities ontving je tot €170 korting op Dyson technologie. Zo schafte je bijvoorbeeld een Dyson V11 heel voordelig aan. We verwachten voor Black Friday 2021 soortgelijk aanbiedingen. 

Andere interessante Dyson aanbiedingen

Dyson heeft het gehele jaar door interessante aanbiedingen op hun website. Hierbij zijn er bijvoorbeeld Dyson V10 snoerloze stofzuigers in de aanbieding. Ook zijn er regelmatig luchtbehandeling- en haarstyling producten in de actie, zoals de Dyson Pure Cool ventilator. Deze huidige aanbiedingen zijn tevens te vinden in ons winkeloverzicht.

Black Friday producten

Dyson is een populair merk. Veel mensen denken dat Dyson alleen stofzuigers verkoopt. Dit is “Absolute” niet het geval. Ze hebben immers ook producten voor haarstyling, luchtbehandeling en verlichting. Echter blijven de stofzuigers het meest geliefd. Dit zijn vooral de Dyson V7 Absolute, de Dyson V8 Absolute, de Dyson V10 en de Dyson V11 modellen.

Dyson föhn

Naast de stofzuigers van Dyson, zijn ook de föhns razend populair. Vooral de Dyson Supersonic föhn wint aan populariteit. De Supersonic is krachtig en droogt snel. Je hebt er verschillende opzetstukken voor, waardoor de föhn ontworpen is voor elk haartype. 

Huidige deals en acties

Het is natuurlijk een feit dat het huis niet alleen een stofzuig-sessie nodig heeft tijdens de feestdagen of dat je haren alleen gekruld hoeven te worden met kerst. Bekijk daarom de huidige aanbiedingen alvast in ons deal- en winkeloverzicht.

Relevante productcategorieën

Elektro - Witgoed - Televisies - Laptops - Gaming

Interessante pagina's