Black Friday Dyson
Dyson
V8 + GRATIS accessoire kit en opbergtas
Black Friday Dyson
V8 + GRATIS accessoire kit en opbergtas
Dyson 6 foto's van een mevrouw waarin ze haar huis schoonmaakt met een Dyson apparaat

Dyson Black Friday 2020

Vrijdag 27 november 2020 is het weer Black Friday. Na verwachting zijn de deals aan het begin van de Black Friday week bekend.

Huidige actie:

Bestel nu de Dyson V8 snoerloze stofzuiger en krijg er GRATIS een accessoire kit en opbergtas bij!

De voordelen van shoppen bij Dyson

Gratis bezorging en retour
30 dagen bedenktermijn
Achteraf betalen
Prijs garantie
Niet helemaal wat je zoekt? Geeft niks want we hebben meer!
Naar winkels

Black Friday Dyson

Black Friday draait om hoge kortingen, waanzinnige deals en de mooiste aanbiedingen. Van origine komt deze koopjesdag uit Amerika, waar het op de vrijdag na Thanksgiving gevierd wordt. Sinds een aantal jaar is dit fenomeen ook populair in Nederland en zijn er vele Nederlandse winkels welke deelnemen aan deze koopdag. Zodoende kun je ook bij Dyson genieten van veel korting op geselecteerde producten. Het afgelopen jaar gaf Dyson gedurende 5 dagen maar liefst tot €150,- euro korting op Dyson technologie. Waarmee de winkel ons dit jaar gaat verblijden is nog een verrassing, maar ga er maar vanuit dat het weer een enorme glimlach op je gezicht gaat toveren.

Over Dyson

In 1978 raakte James Dyson gefrustreerd door de afnemende prestatie van zijn stofzuiger. Hij haalde de machine uit elkaar en ontdekte dat de zak verstopt raakte met stof, waardoor de zuigkracht verminderde. Dit kon beter volgens hem, dus hij ging aan de slag. Vijf jaar en 5.127 prototypes later had hij 's werelds eerste zakloze stofzuiger uitgevonden, wat resulteerde tot de start van het merk Dyson. Inmiddels is Dyson uitgegroeid tot een internationaal technologiebedrijf met meer dan 1.000 ingenieurs. Van zakloze stofzuigers, bladloze ventilatoren en haarstyling tools met intelligente warmtebeheersing, Dyson heeft het allemaal.

Mis Black Friday niet!

Het zou natuurlijk onwijs tof zijn wanneer je een Dyson item met een flinke korting naar huis kunt nemen. Zorg er daarom voor dat je Black Friday 2020 niet zomaar aan je voorbij laat gaan. Dit doe je door je aan te melden voor de nieuwsbrief. Op deze manier kunnen wij jou op de hoogte houden van de beste Black Friday deals en de mooiste aanbiedingen. Zo ben jij er zeker van dat jij flink geld gaat besparen aan het eind van het jaar. Meld je hier dus snel aan!