Black Friday OnePlus 6T
OnePlus 8 Pro

OnePlus Aanbiedingen Black Friday 2024

OnePlus is een populair merk dat smartphones met een goede kwaliteit uitbrengt voor een aantrekkelijke prijs. Momenteel bestaat de OnePlus familie uit zestien toestellen, waaronder de OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, OnePlus 6T. De nieuwste aanwinsten van de familie zijn en de Oneplus 8 Pro en de OnePlus 8T

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday OnePlus

OnePlus staat o.a. bekend om haar goede kwaliteit. De kwaliteit van de telefoons van OnePlus zijn namelijk vergelijkbaar met de premium-merken als Apple en Samsung. Daarbij liggen de prijzen bij OnePlus alleen een stuk lager en dat is natuurlijk niet verkeerd! Met de OnePlus Black Friday acties zakken deze lage prijzen nog meer, waardoor ze nóg interessanter worden! Dus de perfecte tijd om je slag te slaan!

Voorspellingen voor OnePlus Black Friday 2024

We verwachten tijdens Black Friday 2024 weer ontzettende leuke aanbiedingen, net zoals voorgaande edities. Zo ontving je vorig jaar bijvoorbeeld €130,- korting op de OnePlus 7 Pro. Laten we daarom hopen dat er dit jaar soortgelijke acties gaan zijn voor de OnePlus 8! 

OnePlus Black Friday deals van eerdere edities

We nemen hierbij een kijkje naar toffe aanbiedingen van voorgaande jaren:

  • OnePlus 9 Pro (128GB) Groen van €899,- naar €699,- (22% korting);
  • Tot €150,- korting op de OnePlus 8;

  • 5% korting op de OnePlus 7T bij Belsimpel;

  • 13% korting op de OnePlus 7 Pro bij OnePlus zelf;

  • €130,- korting op de OnePlus 7 Pro bij OnePlus zelf.

OnePlus producten

De nieuwste toestellen zijn de OnePlus 10 Pro en de OnePlus 9 Pro. De populairste voorgangers zijn de OnePlus 8T, de OnePlus 8 en de OnePlus 7T Pro. Deze telefoons zijn ook allemaal echte aanraders bij het aanschaffen van een nieuwe smartphones. Houd deze daarom ook goed in de gaten tijdens Black Friday!

Huidige deals en acties

We begrijpen dat je misschien niet kan wachten met het kopen van je nieuwe telefoon, check daarom alvast de huidige OnePlus aanbiedingen in ons winkel– en dealoverzicht. En misschien scoor jij nu al een nieuwe smartphone!