Black Friday OnePlus 6T
OnePlus 8 Pro

OnePlus Aanbiedingen Black Friday 2021

OnePlus is een populair merk dat smartphones met een goede kwaliteit uitbrengt voor een aantrekkelijke prijs. Momenteel bestaat de OnePlus familie uit zestien toestellen, waaronder de OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, OnePlus 6T. De nieuwste aanwinsten van de familie zijn en de Oneplus 8 Pro en de OnePlus 8T

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday OnePlus

OnePlus staat o.a. bekend om haar goede kwaliteit. De kwaliteit van de telefoons van OnePlus zijn namelijk vergelijkbaar met de premium-merken als Apple en Samsung. Daarbij liggen de prijzen bij OnePlus alleen een stuk lager en dat is natuurlijk niet verkeerd! Met de OnePlus Black Friday acties zakken deze lage prijzen nog meer, waardoor ze nóg interessanter worden! Dus de perfecte tijd om je slag te slaan!

Voorspellingen voor OnePlus Black Friday 2021

We verwachten tijdens Black Friday 2021 weer ontzettende leuke aanbiedingen, net zoals voorgaande edities. Zo ontving je vorig jaar bijvoorbeeld €130,- korting op de OnePlus 7 Pro. Laten we daarom hopen dat er dit jaar soortgelijke acties gaan zijn voor de OnePlus 8! 

OnePlus Black Friday deals van eerdere edities

We nemen hierbij een kijkje naar toffe aanbiedingen van voorgaande jaren:
– 5% korting op de OnePlus 7T bij Belsimpel;
– 13% korting op de OnePlus 7 Pro bij OnePlus zelf;
– €130,- korting op de OnePlus 7 Pro bij OnePlus zelf.

OnePlus 7T

De OnePlus 7T heeft een snelle hardware, wat jij perfect kunt gebruiken in je drukke leven. De telefoon is daarnaast goed aan te passen naar je eigen smaak. Het scherm is uitstekend en de luidsprekers klinken erg goed. Kortom, de telefoon werkt snel en vloeiend en wordt daarom ook gezien als een goede keuze wanneer je een nieuwe smartphone aan wilt schaffen.

OnePlus 7T Pro

De OnePlus 7T Pro heeft een aantal mooie verbeteringen t.o.v. de OnePlus 7T. Ten eerste heeft de smartphone een mooi scherm, wat goed te lezen is in het zonlicht. Ten tweede heeft de telefoon drie camera’s wat betekent dat er betere foto’s gemaakt kunnen worden dan met de voorgangers van OnePlus. Tenslotte is de OnePlus 7T Pro waterdicht, wat betekent dat je zelfs een appje kunt versturen in de regen!

OnePlus producten

De nieuwste toestellen zijn de OnePlus 8 en de OnePlus 8 Pro. De populairste voorgangers zijn de OnePlus 7T Pro, de OnePlus 7T en de OnePlus 6T. Deze telefoons zijn ook allemaal echte aanraders bij het aanschaffen van een nieuwe smartphones. Houd deze daarom ook goed in de gaten tijdens Black Friday!

Huidige deals en acties

We begrijpen dat je misschien niet kan wachten met het kopen van je nieuwe telefoon, check daarom alvast de huidige OnePlus aanbiedingen in ons winkel– en dealoverzicht. En misschien scoor jij nu al een nieuwe smartphone!