HUGO BOSS Black Friday 2024

Hugo Boss Black Friday
De Black Friday 2024 deals van HUGO BOSS zijn nog niet bekend! Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij HUGO BOSS

Gratis bezorging | Gratis terugzending | Veilige betaling

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

HUGO BOSS Black Friday

HUGO BOSS is een van de grootste premium fashion & lifestyle bedrijven. Je kunt er kleding, schoenen en accessoires vinden voor dames en heren. Ook wanneer je naar een business look op zoek bent, zit je bij HUGO BOSS zeker goed. Want je kunt er zeker ook een professioneel zakenpak aanschaffen. Maar zoals we allemaal weten, daar leg je ook wel een flink bedrag voor neer. Tijdens de HUGO BOSS Black Friday deals wordt dit bedrag een stuk minder. Wij worden daar heel blij van, jullie ook?

Voorspellingen voor HUGO BOSS Black Friday 2024

We verwachten ongeveer dezelfde kortingspercentages tijdens Black Friday 2024 als voorgaande jaren. Zo ontving je afgelopen jaren tot 40% korting op dames- en herenkleding. Ook andere winkels zoals Zalando, Maison Lab en de Bijenkorf organiseren regelmatig toffe HUGO BOSS aanbiedingen. Leuk om daar ook eens tussen de deals te neuzen dus!

Wanneer zijn de Black Friday 2024 acties?

Naar verwachting geldt de HUGO BOSS actie vier hele dagen. We verwachten wel dat de leukste artikelen snel weg gaan zijn, dus wees er toch maar snel bij. De aanbiedingen gaan waarschijnlijk starten op vrijdag 29 november en lopen door tot maandag 2 december, op Cyber Monday.

HUGO BOSS Black Friday deals van eerdere edities

We blikken terug naar opvallende Hugo Boss aanbieden van voorgaande edities:

  • Tot 40% korting op dames- en herenkleding bij HUGO BOSS;
  • Tot 70% korting op Hugo Boss + 30% extra korting bij Maison Lab;
  • En tot 50% korting op Hugo Boss parfum bij Etos.

HUGO BOSS sale

Het is natuurlijk leuk om te weten wanneer je nog meer kortingen van het merk kan verwachten. Daarom hierbij een klein overzichtje van de verwachte sales van HUGO BOSS:
- Half januari: Wintersale, kortingen lopen vaak op tot 40%;
- Half juni: Summersale, kortingen lopen vaak op tot 30%;

Huidige deals en acties

Weten welke kortingen HUGO BOSS op dit moment heeft? Of de kortingen op andere premium merken? Check dan alvast ons winkel- en dealoverzicht!

Relevante productcategorieën

Kleding - Dameskleding - Herenkleding

Interessante pagina's