Gaming Black Friday
Black Friday Gaming

Gaming Black Friday 2024

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday Gaming

Tijdens Black Friday is er door heel Nederland uitzonderlijk hoge korting. Deze kortingsdag komt oorspronkelijk uit de Verenigde Staten. Hier wordt altijd Thanksgiving gevierd op de vierde donderdag in november. De vrijdag daarna is een groot deel van de Amerikanen vrij. Dit is dus dé dag dat de Amerikanen eropuit gaan om te shoppen. De winkeliers maken hier graag maximaal gebruik van en zo is Black Friday ontstaan. Europa heeft deze traditie overgenomen en sinds een paar jaar doet bijna elke bekende winkel wel mee aan dit feest.

Gaming deals

Wij van Black Friday Nederland weten straks als eerste welke deals er online komen. Toch kunnen we al wel wat verwachtingen uitspreken naar aanleiding van de deals vorig jaar. De Nintendo Switch is bijvoorbeeld één van de apparaten die steeds meer opkomt. De Nintendo Switch heeft als voordeel dat je het kunt ‘switchen’ en overal kunt spelen. Waar je ook wilt, kun je verbinden en verder gaan met het spel. Verder zijn er natuurlijk altijd PlayStation deals. Van de nieuwste PS5 tot een ouder model in de uitverkoop. Indien je dus op zoek bent naar een spelcomputer, wacht dan tot Black Friday! Maar wees snel, want deze Black Friday deals zijn altijd snel uitverkocht.

Mis niks tijdens de kortingsdag van het jaar

Om er zeker van te zijn dat je tijdens Black Friday 2024 geen gaming deal misloopt, kun jij je abonneren op de nieuwsbrief van Black Friday Nederland. Hierdoor weet jij als eerste wat dé beste game deals zijn.