Black Friday Vodafone
Vodafone
20GB 5G internet voor €22,- per maand
Black Friday Vodafone
20GB 5G internet voor €22,- per maand
Winkel header

Vodafone Black Friday 2020

Vrijdag 27 november 2020 is het weer Black Friday. Na verwachting zijn de deals aan het begin van de Black Friday week bekend.


Huidige actie:

Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan snel van dubbele data en €5,- korting op je Vodafone abonnement. Zo krijg je bij een Red Essential pakket geen 10GB internet, maar 20GB internet en betaal je geen €27,-, maar €22,- per maand!


De voordelen van shoppen bij Vodafone

Nu tijdelijk geen aansluitkosten
Extra voordeel voor Ziggo klanten
Wissel van telefoon wanneer het jou uitkomt
Net zo mobiel in de EU als in de rest van Nederland
Niet helemaal wat je zoekt? Geeft niks want we hebben meer!
Naar winkels

Black Friday Vodafone

Black Friday is al een paar jaar hip and happening in Nederland. Daarbij worden we als consument steeds eerder klaargestoomd voor Black Friday d.m.v. posters in de etalage, reclames op de radio en televisie en flyers in de brievenbus. Dit zorgt ervoor dat we op de vierde vrijdag van november helemaal klaar zijn voor het Black Friday weekend. En dat is maar goed ook, want Black Friday deals gaan vaak enorm snel de deur uit! Daarom is het van belang dat wanneer de deals online gaan, je er als de wiedeweer bij bent. Ook als het gaat om de Vodafone Black Friday deals van 2020.

Verwachtingen voor 2020

Tijdens de vorige editie had Vodafone een lekkere korting op abonnementen én brachten ze geen aansluitingskosten in rekening. Daarbij ontving je nóg meer korting wanneer je een klant van Ziggo was. Waarmee Vodafone ons tijdens Black Friday 2020 mee gaat verblijden is nog onbekend, maar wij zijn ervan overtuigd dat dit weer een heerlijke korting gaat zijn.

Over Vodafone (VodafoneZiggo)

Vodafone is één van de grootste aanbieders wereldwijd wat betreft telefonie. Met mobiele netwerken in meer dan 42 landen en het hoofdkantoor in het Verenigd Koninkrijk is en blijft Vodafone een waar begrip. Maar Vodafone is in Nederland meer dan een telecombedrijf. In 2017 hebben ze namelijk de hand geschud met Ziggo, waarna ze samen verder zijn gegaan als één bedrijf onder de naam VodafoneZiggo. Zodoende kun je bij VodafoneZiggo terecht voor telefonie, maar ook internet, bellen en televisie via het glasvezelnetwerk. VodafoneZiggo ziet dat de wereld steeds meer verbonden raakt en wilt er graag voor zorgen dat deze verbinding mensen, bedrijven en de samenleving verder brengt. Daarom heeft VodafoneZiggo als missie; plezier en vooruitgang met elke verbinding. Deze missie zie je dan ook overal terugkomen.

Deal updates tijdens Black Friday

Tijdens en voor Black Friday 2020 worden er weer mailings verstuurd. Jij kunt zelf aangeven waar jij mails over wilt ontvangen. Wil je niks missen van de deals van Vodafone? Abonneer je dan op de smartphone en elektronica deals, dan ontvang je zeker de deals van Vodafone! Meld je dus hier aan voor de nieuwsbrief!

Relevante productcategorieën

Smartphones - Internet - Apple iPhone - Samsung Galaxy - OnePlus - Sim Only

Interessante pagina's